Ana SayfaDedikoduFahriye Evcen Burak Özçivit Paylaşımıyla Güldürdü

İlgili Postlar

Fahriye Evcen Burak Özçivit Paylaşımıyla Güldürdü

‘Kuruluş: Osman’ dizisinin Osman Bey’i Burak Özçivit, ikinci bebeğine hamile olan eşi Fahriye Evcen ile 21.5 milyon takipçili Instagram hesabından yayınladığı pozlarla konuşuluyor. Hem rüzgarın hem de nemli havanın azizliğine uğrayan Özçivit, iki gündür sosyal medyanın gündemine oturan saçlarıyla ilgili sessizliğini bakın nasıl bozdu… Fahriye Evcen Burak Özçivit paylaşımıyla güldürdü.

“Çok Sevindik”

Oyunculuk kariyerlerinin yanı sıra özel hayatlarıyla da gündemden düşmeyen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanıp, 2013-2014 yıllarında yayınlanan ‘Çalıkuşu’ dizisinin setinde tanışmıştı. Aşk yaşamaya başlayan popüler çift, 2017’de ilişkilerini evlilikle taçlandırmış, 2019’da oğulları Karan’ı kucaklarına almıştı.

Şimdilerde ikinci bebek heyecanı yaşayan yakışıklı oyuncu, 23 Haziran’da müjdeli haberi alan basın mensuplarının “Neler hissediyorsunuz?” sorusuna, “Biz de yeni öğrendik, inanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan’a bile söyleme fırsatımız olmadı” yanıtını vermişti.

“Karan’la Stajımı Tamamladım”

Mutluluğu yüzlerine yansıyan ikiliden Burak Özçivit, “Daha haberi yeni aldık. ‘Kız mı olsun, erkek mi olsun?’ modunda değiliz, sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım” ifadelerini kullanmıştı.

Burak’ın Saçları Gündem Oldu

Milyonlarca takipçilerinin bulunduğu sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla adlarından sıkça söz ettiren ünlü çiftten Burak Özçivit, son olarak eşi Fahriye Evcen ile doğal bir pozunu paylaştı. Kabarık saçlarıyla dikkat çeken yakışıklı oyuncu, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Fahriye Evcen Burak Özçivit Paylaşımıyla Güldürdü

Hayranları; “Fönü çok yakından tutmuşsun”, “Saçlar alev almış gibi”, “Burak Bey’i elektrik çarpmış sanki”, “Abi ne yaptın saçlarına?”, “Bodrum çok rüzgarlı, saçlar havada”, “Yengenin enerjisi elektrik çarpmışa döndürmüş” ve “Motosikletle mi geldin abi, ne bu hal?” şeklindeki yorumlarla ünlü isme takıldı.

Oyuncu çift, Instagram’da bir magazin hesabının, şampuan firmasının reklam yüzü olan Burak Özçivit’e göndermede bulunduğu esprili paylaşıma kayıtsız kalamadı.

Saç stiliyile çok konuşulan Burak Özçivit, söz konusu paylaşıma, “Benim doğalım, benim kararım” mesajını yazdı. Eşi Fahriye Evcen ise kahkaha emojisiyle birlikte “Hahhahhah müthiş” yorumunda bulundu.

Fahriye Evcen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler