Ana SayfaDedikoduArda Kural Yeni İmajıyla Dikkatleri Üzerine Topladı

İlgili Postlar

Arda Kural Yeni İmajıyla Dikkatleri Üzerine Topladı

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşamasının ardından sıkıntılı günleri geride bırakan ünlü oyuncu Arda Kural, yeni imajını takipçileriyle paylaştı. Arda Kural yeni imajıyla dikkatleri üzerine topladı. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı;

Arda Kural Yeniden Setlere Döndü

Yeni filmi hakkında konuşan Arda Kural, “Güzel bir film, bir anlamı var. İnsana değer katmak adına, hayatta dramın olduğunu anlatmak adına, insanın başına kötü şeyler gelebileceğini anlatmak adına yapıyoruz bu filmi. Hayatta yaşadığımız kötü olayların başımıza neden geldiği hakkında düşünmek ve nasıl mücadele edebileceğimizi anlatmak istedik. Bu filmde içsel yolculuğumuzun dışa vurumunu hissettirmek istedik. Güzel olacağını düşünüyorum” dedi.

Arda Kural ve Yıldız Asyalı Canlı Yayında Biraraya Geldi!

“Setlere Dönmek Güzel Bir His”

Tekrar setlere dönmek hakkında da fikirlerini dile getiren Arda Kural, “Setleri özlemişim gerçekten. Yeniden ortaya çıkmak, geri gelmek gibi bir anlamı var bu filmin. Setlere dönmek güzel bir his. Sevenlerime teşekkür ediyorum, güzel şeyler yapıyoruz. Takip ederlerse sevinirim” ifadelerini kullandı.

Arda Kural kimdir?

Arda Kural Yeni İmajıyla Dikkatleri Üzerine Topladı

20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde de tedavi gören Kural, zor günleri atlattı. Kural, “Yıldızlara Bak” filmi ile mesleğine de geri döndü. Altan Erkekli, Tarık Pabuçcuoğlu ve Güven Hokna ile aynı seti paylaşan oyuncu, önceki gün Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

42 yaşındaki oyuncu, takipçilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı. Kural gönderisine, “İyi bayramlar…” notunu düştü. Yaklaşık 15 kilo veren ve saç ektiren Kural, yeni imajıyla dikkat çekti. Kural’ın paylaşımı takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler