Ana SayfaDedikoduÇağla Şikel'den Tatil Pozları

İlgili Postlar

Çağla Şikel’den Tatil Pozları

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, tatil sezonunu Yunanistan’ın ünlü adası Mikonos’ta açtı. Çağla Şikel’den tatil pozları geldi. İşte ünlü mankenin o paylaşımları;

Yunanistan’da Tatil Yapıyor

Geçtiğimiz yaz Kaan Yıldırım ile adı aşk dedikodularına karışan Çağla Şıkel, Yunanistan’ın Mikonos adasında tatil yapıyor.

Çağla Şikel’den Tatil Pozları

“Hiç Diyet Yapmadım”

Şıkel verdiği bir röportajda güzellik sırrını anlatmıştı.  “Yıllardır formunuzu koruyorsunuz, fiziğiniz hiç değişmedi” sorusuna şu yanıtı vermişti:

Hiç diyet yapmadığım gibi yıllardır koşuşturmaktan gereğinden fazla kilo verdiğim bile oldu. Ben genel Türk kadınından daha farklı bir genetiğe sahip olduğumdan diyet yapmama gerek kalmıyor.

Bu özellik baba tarafımdan geliyor. Babam da öyleydi, çok yerdi yine de hiç kilo almazdı. Diğer yandan genetik anlamda ne kadar şanslı olsam da kendime bakmasaydım, spor yapmasaydım böyle kalamazdım. En büyük avantajlarımdan biri de yıllarca bale yapmamdır. 12 yıllık bale geçmişim var.

Ünlü manken ayrıca, “Şeker kullanmıyorum. Şeker öldürücü bir madde… Aslında karbonhidrat için de zararlı diyorlar ama ben pilavsız ve makarnasız gün geçirmem. Bunların dışında tuz da kullanmam. Yemek pişerken konulduğu kadardır tuz kullanımım, sonradan dökmem asla…” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler