Ana SayfaDedikoduFahriye Evcen ve Burak Özçivit Çiftinden Yeni Paylaşım

İlgili Postlar

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Çiftinden Yeni Paylaşım

Geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne-baba olacakları yönündeki haberleri doğrulayan ve şimdilerde Bodrum’da sıcak havanın tadını çıkaran Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ikiliden yakışıklı oyuncu, eşiyle çekilen fotoğraflarını paylaştı. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden yeni paylaşım geldi.

“İnanılmaz Heyecanlıyız”

Şimdilerde ikinci bebek heyecanı yaşayan çiftten yakışıklı oyuncu, 23 Haziran’da müjdeli haberi alan basın mensuplarının “Neler hissediyorsunuz?” sorusuna şu yanıt vermişti:

Biz de yeni öğrendik, inanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan’a bile söyleme fırsatımız olmadı. Hatta gördüğünüz gibi yolu bile şaşırdım, farkında olmadan kapalı yola girdim.

Mutluluğu yüzlerine yansıyan ikiliden Burak Özçivit, “Daha haberi yeni aldık. ‘Kız mı olsun, erkek mi olsun?’ modunda değiliz, sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım” ifadelerini kullanmıştı.

Karnı Belli Olmaya Başladı

İki buçuk aylık hamile olan güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde tatil sezonunu açarak ailesiyle Bodrum’a gitti. Tatilden kareleri 13 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan 36 yaşındaki güzel, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmemişti. Fit haliyle her daim adından söz ettiren Evcen’in belirginleşen karnı dikkatlerden kaçmamıştı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Çiftinden Yeni Paylaşım

Sosyal medya paylaşımlarıyla adlarından söz ettiren ünlü çiftten Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ile doğal bir pozunu paylaştı. Ancak fotoğraftaki tarzı, gören herkesi şoke etti.

Kabarık saçları dikkat çeken Burak Özçivit’e yorum yağdı. Hayranları ünlü isme; “Saçlar alev almış”, “Ne oldu saçlarına?”, “Fahriye ne yaptın eşine?”, ““Saçlarına ne oldu, elektrik mi çarptı?” gibi yorumlarla takıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler