Ana SayfaDedikoduYiğit Kirazcı Köpeğiyle Görüntülendi

İlgili Postlar

Yiğit Kirazcı Köpeğiyle Görüntülendi

Yiğit Kirazcı, önceki gün köpeği Trip ile Arnavutköy’de yürüyüş yaparken görüntülendi. Yürümek istemeyen köpeğini ikna etmeye çalışan oyuncunun çabaları eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

Yiğit Kirazcı Köpeğiyle Görüntülendi

Köpeği Trip’e “Oğlum neden böyle yapıyorsun, yürüsene” diyerek sitemde bulunan Yiğit Kirazcı, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, “Sabahtan beri çekiştiriyor. Dolaştık, şimdi de arabaya binmek istemiyor” açıklamasını yaptı.

“Çekimler Eylül’e Kaldı”

Yiğit Kirazcı, eylül ayında çekimlerine başlanacak yeni sinema filminin müjdesini verdi. Bu yazı dinlenerek geçireceğini söyleyen yakışıklı oyuncu, “Yeni bir sinema filmi için anlaştım. Bazı aksaklıklar oldu, çekimler eylüle kaldı. Gizlilik kararı olduğu için detay veremiyorum” şeklinde konuştu.

Bu bayramı İstanbul’da geçireceğini dile getiren oyuncu, “Nasipse bayramdan sonra arkadaşlarla bir yerlere gideceğim. Bayramda her yer çok kalabalık oluyor” dedi.

“Hayvanlarla Aramız Çok İyi”

Evcil hayvanının olduğunu dile getiren Yiğit Kirazcı, “Köpeğim var evimde, av köpeği kendisi… Hayvanları seviyorum, onlar da beni seviyor. Aramız hayvanlarla çok iyi.” açıklamasını yaptı.

Yiğit Kirazcı’dan Pınar Deniz Açıklaması

Film projesi olduğunu söyleyen Kirazcı’ya kendisi gibi oyuncu olan Pınar Deniz ile biten ilişkisi hatırlatılmıştı.

Konuyla alakalı konuşan ünlü isim, “Soracak bir şey yok. Olmadı, yürümedi bir noktadan sonra. Tamamen ikimizle alakalı, içimizdeki şeyler bunlar. Çok konuşmayı doğru bulmuyorum. Özel şeyler bunlar. Allah herkesin yolunu açık etsin.” açıklamasını yapmıştı.

Yiğit Kirazcı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler