Ana SayfaÜnlülerHadise, Kaan Yıldırım'a Şarkı Sözü ile Mesaj Yolladı!

İlgili Postlar

Hadise, Kaan Yıldırım’a Şarkı Sözü ile Mesaj Yolladı!

Popçu Hadise, oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, ilk pozunu sosyal medya sayfasından “Söğüt ağacı” mesajıyla takipçileri için yayınlamıştı. Kaan Yıldırım daha sonrasında da aşkı Hadise ile teknede verdikleri bir pozunu kendi Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yayınlamıştı.

Şimdilerde ise popçu Hadise, ünlü sanatçı Sibel Can’ın yeni şarkısıyla sevgilisi oyuncu Kaan Yıldırım’a mesaj yolladı.

Hadise, Kaan Yıldırım’ın Evinde Mi?

Hadise, “Kimseye gitme, beni aldatma”!

Korona virüs salgını dolayısla sık sık Kaan Yıldırım’ın Ulus’taki evine  giden şarkıcının gazeteciler tarafından sürekli haber haline gelmesinden rahatsızlık duyan Hadise, enteresan bir yönteme yönelmişti. Aşkını basından uzak tutmaya çalışan Hadise, yeni bir araç satın almıştı. Özel tasarım hazırlanan minibüsü ve lüks cipini garajına çeken Hadise, geçen günlerde habercilerin dikkatini çekmeyecek şekilde düşük bir model araç satın aldı. Yeni aracın camlarına film kaplatan ünlü şarkıcı, sevgilisiyle bu aracını artık kullanıyordu. Şimdilerde ise magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Hadise, stili için kesenin ağzını açtı.

Hadise’nin Şok Yaratacak Pahalı Kombini!

İşte Hadise ve Kaan Yıldırım Aşkı

Şimdilerde ise bir süredir Kaan Yıldırım’la aşk yaşayan Hadise, Sibel Can’ın “Yalnız Beni Sev” şarkısına eşlik ederken çektiği videoyu Instagram sayfasının Hikaye kısmında paylaştı. Şarkının videoda yer alan bölümü şöyle:

“Yalnız beni, beni sev. Kimseyi sevme, kimseye gitme. Sakın beni kandırma, utandırma, beni aldatma.” Yıldırım’ın köpeği Benek’e sosyal medya hesabı açan Hadise, bir paylaşımında da bebek göndermesinde bulundu: “Bir sen, bir ben, bir de Benek.”

Hadise kimdir?

Hadise, Kaan Yıldırım’a Şarkı Sözü ile Mesaj Yolladı!

Hadise, Sibel Can’ın yeni şarkısıyla sevgilisi Kaan Yıldırım’a mesaj yolladı. Bir süredir Kaan Yıldırım’la aşk yaşayan Hadise, Sibel Can’ın “Yalnız Beni Sev” şarkısına eşlik ederken çektiği videoyu Instagram sayfasının Hikaye kısmında paylaştı. Şarkının videoda yer alan bölümü şöyle: “Yalnız beni, beni sev. Kimseyi sevme, kimseye gitme. Sakın beni kandırma, utandırma, beni aldatma.” Yıldırım’ın köpeği Benek’e sosyal medya hesabı açan Hadise, bir paylaşımında da bebek göndermesinde bulundu: “Bir sen, bir ben, bir de Benek.”

İşte Hadise ve Kaan Yıldırım Aşkı

Kaan Yıldırım Kimdir?         Hadise Kimdir?

Hadise: “Gördüklerime Duyduklarıma İnanamıyorum!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler