Ana SayfaÜnlülerHadise'nin Şok Yaratacak Pahalı Kombini!

İlgili Postlar

Hadise’nin Şok Yaratacak Pahalı Kombini!

Sosyal medya hesablarını aktif olarak kullanan ünlülerin başında gelen ve yaptığı paylaşımlarla gündemi yakalayarak devamlı takipçileriyle etkileşim halinde olan Hadise, ciddi haberlerde  yaptığı sert çıkışlarla kendisininden söz ettiriyor. Karantina sürecini sevgilisi oyuncu Kaan Yıldırım ile gözlerden uzakta olmayı tercih eden şarkıcı Hadise, sosyal medya sayfalarından gündemde bomba etkisi yaratan çocuk istismarı iddialarına tepkisini gösterdi.

Hadise, Kaan Yıldırım’ın Evinde Mi?

Oyuncu Kaan Yıldırım aşkı ile magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Hadise, stili için dehşet paralar harcadı. 

İnternet platformu üzerinden mobilya satışı yapan Wayfair adlı internet sitesinin insan kaçakçılığı, çocuk ve seks ticareti yaptığı iddialarının sonrasında tepkiler çığ olmuş büyürken şarkıcı Hadise de oluşan bu rezalete tepkisiz kalmadı ve sosyal medya hesabından çarpıcı paylaşımlar yapmıştı.

Hadise kimdir?

Hadise’nin 16 bin TL’lik Süslemeleri!

Korona virüs salgını dolayısla sık sık Kaan Yıldırım’ın Ulus’taki evine  giden şarkıcının gazeteciler tarafından sürekli haber haline gelmesinden rahatsızlık duyan Hadise, enteresan bir yönteme yöneldi. Günaydın’ın yapmış olduğu özel haberine göre; aşkını basından uzak tutmaya çalışan Hadise, yeni bir araç satın aldı. Özel tasarım hazırlanan minibüsü ve lüks cipini garajına çeken Hadise, geçen günlerde habercilerin dikkatini çekmeyecek şekilde düşük bir model araç satın aldı. Yeni aracın camlarına film kaplatan ünlü şarkıcı, sevgilisiyle bu aracını artık kullanıyordu. Şimdilerde ise magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Hadise, stili için kesenin ağzını açtı. Hadise, önceki günkü yazlık kombini ile büyük beğeni aldı. Güzel şarkıcının, Instagram hesabından güneş ve çiçek emojileri ile yaptığı paylaşım yaklaşık 300 bin beğeni aldı. 34 yaşındaki popçunun üzerindekilerin toplam fiyatı 16 bin 400 TL’ydi.

Hadise'nin Şok Yaratacak Pahalı Kombini!

Kaan Yıldırım Kimdir?

Kolye: 5 bin TL

Bileklik: 4 bin 900 TL

Elbise: 2 bin 500 TL

Çanta: Bin 900 TL

Gözlük: Bin 700 TL

Küpe: 200 TL

Ayakkabı: 200 TL

Hadise’nin Şok Yaratacak Pahalı Kombini!

Oyuncu Kaan Yıldırım aşkı ile magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Hadise, stili için dehşet paralar harcadı. İnternet platformu üzerinden mobilya satışı yapan Wayfair adlı internet sitesinin insan kaçakçılığı, çocuk ve seks ticareti yaptığı iddialarının sonrasında tepkiler çığ olmuş büyürken şarkıcı Hadise de oluşan bu rezalete tepkisiz kalmadı ve sosyal medya hesabından çarpıcı paylaşımlar yapmıştı.

Kaan Yıldırım’dan Hadise’ye Babalık Çağrısı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler