Ana SayfaDedikodu"En Tembel İrem Derici En Çalışkan Deniz Akkaya !!!"

İlgili Postlar

“En Tembel İrem Derici En Çalışkan Deniz Akkaya !!!”

Barış Okan Belovacıklı, ünlü model Didem Soydan’dan popüler genç şarkıcılardan Edis’e ve ünlü stilist Umut Eker’e kadar bir çok ünlüyle  çalışan bir spor antrenörü olarak “Azmedersen tüm hedeflere ulaşırsın” diyor.. Ünlüler hakkında tiyolar veren Barış Okan Belovacıklı Detaylar Haberimizde..

Deniz Akkaya’nın Spor Sevdası!

En Tembel İrem Derici En Çalışkan Deniz Akkaya !!!

Sahibi olduğu spor salonlarında ünlü isimlerle de çalışan spor antrenörü Barış Okan Belovacıklı, azmederek hedefimize ulaşabilirsiniz. Pandemi nedeniyle bağışıklık sisteminin ve tüm hayatımız boyunca vücudumuza iyi bakmanın önemli olduğunu belirten İstanbul ve Ankara’daki BOB GYM’lerin sahibi tanınmış spor antrenörlerinden Barış Okan Belovacıklı önceki gün ünlü iletişimci Özgür Aras ile yaptığı canlı yayında sağlıklı yaşam hakkında bilgiler verdi.

Barış Okan Belovacıklı Kimdir?

En Çalışkan Ve En Tembel Ünlüleri Sıraladı..

Deniz Akkaya, Didem Soydan, Edis, Gonca Vuslateri, İrem Derici, Nur Fettahoğlu, Cengiz Şıklaroğlu ve Çiğdem Batur gibi bir çok ünlü ismin spor antrenörü Barış Okan Belovacıklı, en çalışkan ve en tembel isimlerini söyle sıraladı.

İrem Derici kimdir?      Deniz Akkaya Kimdir?

“En Tembel Öğrencim İse İrem Derici”

Barış Okan Belovacıklı, “En çalışkan öğrencim Deniz Akkaya. Genel olarak hayat disiplini de yüksek olan bir insan kendisi. Bu özelliğini yapmış olduğu spora da taşıyabiliyor. Yapmış olduğu işi en iyi şekilde yapıyor.” diyen ünlü spor hocası “En tembel öğrencim ise İrem Derici. Belki bu vesileyle tekrar antrenmanlara başlaması için çağrıda bulunmuş oluruz.” şeklinde ifadeler kullandı..

İrem Derici’den Sert Açıklamalar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler