Ana SayfaKimdirBarış Okan Belovacıklı Kimdir?

İlgili Postlar

Barış Okan Belovacıklı Kimdir?

Kendine meydan okuyarak bir ayda 26 kilo verdiği ‘Fight Club Vücudu’ projesiyle gündemde olan Barış Okan Belovacıklı Kimdir? Barış Okan Belovacıklı kaç yaşında ve ne zaman doğdu? Barış Okan Belovacıklı aslen nereli ve hangi burç? Barış Okan Belovacıklı şimdi kaç yaşında? Barış Okan Belovacıklı hakkında merak ettiğiniz herşey Kimdir Haberimizde.. İşte Barış Okan Belovacıklı

Barış Okan Belovacıklı Kaç Yaşında? Barış Okan Belovacıklı Ne Zaman Doğdu? Barış Okan Belovacıklı Nerede Doğdu? Barış Okan Belovacıklı Hangi Burç? Barış Okan Belovacıklı Aslen Nereli?

Barış Okan Belovacıklı, 1 Ocak 1982 tarihinde İstanbul dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olarak bilinen Barış Okan Belovacıklı, Oğlak burcudur ve şimdilerde 38 yaşındadır.

Barış Okan Belovacıklı Kimdir?

Barış Okan Belovacıklı profesyonel vücut geliştirmeci, kişisel spor eğitmeni ve girişimcidir. Barış Okan Belovacıklı, Ankara Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü mezunu. Ankara ve İstanbul’da sahibi olduğu spor salonlarında “fitness” eğitmeni olarak çalışıyor.

Barış Okan Belovacıklı isminin baş harflerinden oluşan BOB adını verdiği spor salonlarında eğitmenleri ile beraber gelişmeye ve geliştirmeye devam ediyorlar.

Sahibi olduğu spor salonlarında ünlü isimlerle de çalışan spor antrenörü Barış Okan Belovacıklı, model Didem Soydan’dan popüler genç şarkıcı Edis’e ve stilist Umut Eker’e kadar pek çok ünlü isimle de çalışan bir spor antrenörü.

İstanbul ve Ankara’daki BOB GYM’lerin sahibi, tanınmış spor antrenörlerinden Barış Okan Belovacıklı, son dönemde yaptığı bir “challenge” ile gündemde: “30 Günde Fight Club Vücudu”. Bir aylık bir zaman diliminde 106 kilodan, 80 kiloya inmeyi başaran ve bu sürecin videosunu da “30 günde nasıl 26 kilo verdim?” ismiyle kendi adıyla açtığı YouTube kanalında paylaşan antrenörün videosu şu an bir milyondan fazla izlenmiş durumda..

Barış Okan Belovacıklı vermiş olduğu bir röportajda vücut geliştirme antrenmanları ile ilgili şunları söylemiştir;  “Her zaman 13 12’den daha iyidir. Hep bir fazlası. Eğer daha fazlasını yapabiliyorsanız, yapın. Antrenmanlar vücudu zorlamalı, yoksa gelişim sağlanamaz.”

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler