Ana SayfaKimdirÖzlem Süer Kimdir?

İlgili Postlar

Özlem Süer Kimdir?

Ünü dünyaya açılmış ünlü moda tasarımcısı Özlem Süer Kimdir? Özlem Süer ne zaman doğdu ve kaç yaşındadır? Özlem Süer nerede doğdu ve doğum tarihi nedir? Özlem Süer hangi burç ve aslen nereli?

Özlem Süer Ne Zaman Doğdu?  Özlem Süer Kaç Yaşındadır? Özlem Süer Nerede Doğdu? Özlem Süer Hangi Burç? Özlem Süer Aslen Nereli?

Özlem Süer, 1 Ocak 1972 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olarak bilinen Özlem Süer, Oğlak burcudur ve şu an 49 yaşındadır.

Özlem Süer Kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde eğitimini tamamlayan Özlem Süer, halen aynı Üniversite’de öğretim görevlisi olarak üniversite öğretmenliği yapmaktadır.

Tasarımları dünya moda otoritelerince Avant-Garde , Neo-Romantik , Deneysel , Kavramsal ve disiplinler arası olarak tanımlanan Özlem Süer; 30 yıllık moda ve tasarım serüveninde, her sezon farklı öykülerden esinlenerek yarattığı eşsiz koleksiyonların yanı sıra, farklı disip-linleri kavramsal bakış açısı ile sentezlediği sanat enstelasyonları ile de dünya genelinde solo veya karma performanslar gerçekleştirmektedir.

Özlem Süer, Ümit Ünal’la birlikte 1997 yılından bu yana iki yıl sonrasının renk ve trendlerinin belirlendiği Dünya Renk ve Konsept Birliği INTERCOLOR’da Türkiye’yi temsil eden iki tasarımcıdan biridir. Yılda iki kez yapılan toplantılarda ortaya çıkan bilgileri ilgili sektörlere ve yurtiçi – yurtdışı üniversitelerde akademik seminer ve workshop çalışmalarıyla aktarmaktadır.

Yeni yaşam tarzlarında yeni lüksler oluşturan ünlü modacı Özlem Süer Gelinlik, hazır giyim ve davet kostümleri olmak üzere üçe ayrılan yaratıcı projeleriyle yüksek bir tasarım ruhu sergilemektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler