Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç, "Seçil hep yanımdaydı"

İlgili Postlar

Serdar Ortaç, “Seçil hep yanımdaydı”

Ünlü popçu, eski karısı Chole Loughnan’dan ayrıldıktan sonra magazinde sık sık çıkan,  “Chloe’ye yanında kalması için 500 bin TL teklif etti” dedikodularına samimiyetiyle  cevaplamıştı. Ortaya çıkan bu dedikodunun gerçeği yansıtmadığını açıklayan Serdar Ortaç, “Ben para teklifi etmedim. Hatta bana boşanacağımız gün neler yapabiliriz diye konuşuyoruz. Örneğin o bana ‘3 lira benim yeniden hayatı kurmama yeterli’ dedi. Ben de ona dedim ki, ‘Sen bana 9 sene can yoldaşlığı yaptın. Sana 3 değil 300 lira vereceğim’ dedim. Ona göre anlaşıp el sıkıştık. Ama ondan öncesi yok. ‘Sana 500 bin TL vereyim. Yanımda kal’ gibi bir şey söz konusu olmadı. Bir kadına böyle bir şey teklif edilebilir mi?” demişti.

Kısa bir ayrılığın ardından yeniden bir araya gelen Serdar Ortaç ve Seçil Gür, önceki akşam Bebek’teki bir restorandaydı.

Serdar Ortaç İlk Görüşte Aşk Mağduru Oldu!

Mekandan Kol Kola Çıktığı Sevgilisi…

Kısa bir ayrılığın ardından yeniden bir araya gelen Serdar Ortaç ve Seçil Gür, önceki akşam Bebek’teki bir restorandaydı. Ortaç, mekandan kol kola çıktığı sevgilisi için “Benim en büyük destekçim oldu, her zaman yanımdaydı” dedi ve ekledi: “Ben hatalar yaptım ama şimdi her şey çok güzel. Birlikte güzel şarkılar, besteler yapıyoruz.”dedi.

Bir YouTube programında kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlatan Ortaç “Ne zaman mutlu oldun?’ diyeceksin. Hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum. En mutlu olduğum zamanda bile bir mutsuzluk bulurdum. Maneviyatım yok benim, gitti artık. İnsanların güldüğü şey gülemiyorum mesela” diyen Ortaç, şunları söyledi: Senin ağladığın şeye de ağlamayabilirim. Babam rahmetli olduğunda ve bir de Samatya Sahili’nde gemi yandığında korkudan ağladığımı hatırlıyorum, o kadar.” demişti.

Serdar Ortaç, "Seçil hep yanımdaydı"

Serdar Ortaç Kimdir?

Serdar Ortaç, “Seçil hep yanımdaydı”

Bebek’te görüntülenen ünlü şarkıcı açıklamalarıyla bir kez daha gündeme damgasını vurdu.  “Konser vermeyi planladığımız günü ilan etmemizle, biletlerin tükenmesi bir oldu. Çok mutluyum. En güzel bir şekilde gerçekleşirse buradaki konserlerin devamı gelecek” dedi. Verdiği bir röportaj da, “En mutlu olduğum zamanda bile mutsuz olurdum” açıklaması hatırlatılan ünlü sanatçı “Ne yapayım baba! Neyse o. Mutsuzum da, isyankarım da benim yapım bu. ‘Mutsuzum’ diye bir şarkım da var hatta. Varın oradan yola çıkın artık. Aslında güzel günlerim de çok oldu ama ben mahvettim” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler