Ana SayfaÜnlülerHadise: "Gördüklerime Duyduklarıma İnanamıyorum!"

İlgili Postlar

Hadise: “Gördüklerime Duyduklarıma İnanamıyorum!”

Türkiye’nin ünlü popçularından şarkıcı Hadise, bu sabah dünyaya basınına bomba gibi düşen internet siteleri üzerinden yapıldığı öne sürülen çocuk kaçakçılığı haberlerine oldukça sert bir tepki göstererek sosyal medya sayfasından çarpıcı bir paylaşıma imza attı. İşte Detaylar..

Aracı Tanındığı İçin Sürekli Magazincilere Yakalanan Hadise Bakın Ne Yaptı?

Hadise: “Gördüklerime Duyduklarıma İnanamıyorum!”

Sosyal medya hesablarını aktif olarak kullanan ünlülerin başında gelen ve yaptığı paylaşımlarla gündemi yakalayarak evamlı takipçileriyle etkileşim halinde olan Hadise, ciddi haberlerde  yaptığı sert çıkışlarla kendisininden söz ettiriyor. Karantina sürecini sevgilisi oyuncu Kaan Yıldırım ile gözlerden uzakta olmayı tercih eden şarkıcı Hadise, sosyal medya sayfalarından gündemde bomba etkisi yaratan çocuk istismarı iddialarına tepkisini gösterdi.

İnternet platformu üzerinden mobilya satışı yapan Wayfair adlı internet sitesinin insan kaçakçılığı, çocuk ve seks ticareti yaptığı iddialarının sonrasında tepkiler çığ olmuş büyürken şarkıcı Hadise de oluşan bu rezalete tepkisiz kalmadı ve sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı….

Hadise kimdir?

İşte Hadise’nin İsyan Yüklü O Paylaşımı;

Hadise'nin İsyan Yüklü O Paylaşımı
Hadise’nin İsyan Yüklü O Paylaşımı

Hadise, Kaan Yıldırım’ın Evinde Mi?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler