Ana SayfaÜnlülerAlmula Merter Churm'dan Tatilcilere Türkiye Tavsiyesi

İlgili Postlar

Almula Merter Churm’dan Tatilcilere Türkiye Tavsiyesi

Yaz tatilini değerlendirmek için İngiltere’den Türkiye’ye çocukları ile birlikte gelen Almula Merter Churm’dan Tatilcilere Türkiye Tavsiyesi

İngiltere’den Türkiye’ye gelerek çocuklarıyla birlikte tatil yapmak isteyen Almula Merter Churm, Türkiye’nin sağlık konusunda dünyanın lideri olduğunu söyleyerek yabancı tatilcilere öneride bulundu.

Almula Merter Churm’dan Tatilcilere Türkiye Tavsiyesi

Almula Merter Churn, yaz tatilini geçirmek için geldiği Türkiye ile ilgili olarak turistlere öneride bulundu. Türkiye’nin salgın beldelerinde üst düzey önlem aldıklarını belirten Almula Merter şu açıklamada bulundu:

Türkiye sağlık konusunda dünyada lider konumda. Burada çocuklarımla beraber huzurla tatil yapıyorum

Dünyayı kısa sürede etkisi altına alan virüs salgını sebebi ile en fazla etki altında kalan ülkelerden birisi olan İngiltere’de yaşayan tiyatronun efsane isimlerinden birisi olan Ferdi Merter’in kızı Almula Merter Churn, pandemi sonrasında uygulanana yasakların son bulması sonucu Türkiye’ye giriş yaptı. Çocukları ile birlikte gelen Almula Merter, Türkiye’de tatil yapmaları konusunda İngiltere vatandaşlarına öneride bulundu.

ÜST DÜZEY ÖNLEMLER

Tatil boyunca konakladığı otelin hijyen ve temizlik uygulamalarından son derece memnun kalan Almula Merter Churm, Türkiye’de genel olarak üst düzey önlemler alındığını ifade etti.

GÜVENLİ TATİLİN ADRESİ

Kitapları İngilizce’ye de çevrilen Almula Merter, İngiltere’deki dostlarına ve okurlarına Türkiye’yi önerdiklerini belirterek şu açıklamada bulundu:

Covid-19 salgınına karşı en güvenli ülke Türkiye. Oteller ve plajlarda da üst düzey önlemler alınmış. Ben çocuklarımla beraber huzurla tatil yapıyorum burada. Yurtdışından gelecek turistler de güvenle konaklayabilirler. Tanıdığım herkese güvenli ve keyifli bir tatil deneyimi için Türkiye’yi öneriyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler