Ana SayfaDizilerGüzel Günler Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

İlgili Postlar

Güzel Günler Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Show Tv yeni sezonda birbirinden iddialı yapımları izleyici karşısına çıkartmaya devam ediyor. Bu yapımlardan biri olan Güzel Günler dizisi ile yakın zamanda seyircilerle buluşacak. Dizi birbirinden değerli isimleri bir araya getiriyor. Eğlenceli ve samimi bir aile hikayesinin anlatılacağı diziyle ilgili ayrıntılar merak edilmeye başladı. Güzel Günler dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde…

Binnur Kaya kimdir?

Ecem Erkek Kimdir?

Güzel Günler Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Güzel Günler dizisinin yayın tarihi büyük bir merakla bekleniyor. Gülme garantili dizinin yapımcılığını TMC yapım üstleniyor. Dizinin senaryosunu, Aramızda Kalsın, Canım Ailem gibi dizilerle adını duyurmuş Selin Tunç kaleme alıyor. Güzel Günler dizisinin yönetmen koltuğunda Osman Taşçı oturuyor.

İşte Güzel Günler dizisinin ilk tanıtımı…

Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Güzel Günler dizisi bir çok sevilen oyuncuyu bir araya getirdi. İlk tanıtımı büyük ilgi gören komedi dizisinin oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse, Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler yer alıyor.

Birbirinden değerli oyuncular, Güzel Günler dizisinde bir araya geldi. Dizi şimdiden fenomen olma yolunda ilerliyor. Merak konusu ise, dizinin hangi günde yayınlanacağı oldu. Bakalım bu eğlenceli dizi hangi gün ekrana gelecek? Hangi dizisiyle reyting yarışına girecek?

GÜZEL GÜNLER DİZİSİNİN KONUSU!

Dizi, Vanlı bir genç kız olan Selma ile beşik kertmesi Mihran’ın aralarındaki aşkı ve bu aşkın arkasındaki neşeli aileyle yaşanan olayları konu alıyor.

Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulaklarına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini ekrana taşıyacak ‘

Güzel Günler dizisi çok yakında Show tv ekranlarında.

Leyla Tanlar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler