Ana SayfaDizilerİyilik 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Damla Neslihan'la Uğraşmaya Devam Ediyor!

İlgili Postlar

İyilik 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Damla Neslihan’la Uğraşmaya Devam Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi İyilik, 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünde; Neslihan ceza evinden çıkıyor. Çıkar çıkmaz da evine gidiyor ve orada haciz memurlarıyla karşılaşıyor. Hem eşyalara el konuluyor. Hem de evleri satılıyor. Neslihan, Şahika ve çocuklar kalabilecekleri yeni bir yer bulmak zorunda kalıyorlar. İyilik dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Damla Neslihan’la uğraşmaya devam ediyor.

Cuma Dizileri 2022

Damla Neslihan’la Uğraşmaya Devam Ediyor!

İyilik dizisinin 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin 15. bölümünde; Tam Neslihan, Poyraz’a Damla ile ilgili bütün gerçekleri açıklayacakken Damla, Poyraz’a Neslihan’ın bir sabıkalı olduğunu, hapisten yeni çıktığını söylüyor. Ayrıca o gün çocukların okul çıkışına gidip Neslihan’ı tehdit ediyor.

İYİLİK 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Eğer Poyraz’dan uzak durmazsa bunun bedelini çocukları ile ödeyeceğini ima edip onu tehdit ediyor. Ertesi gün Poyraz, Neslihan’ı evinden kovuyor. Artık Neslihan’ın o eve girmesini istemiyor. Öğretmenini çok seven Deniz evden kaçıyor, Neslihan’ın oturduğunu söylediği semte gidip Neslihan’ı arıyor.

Neslihan Deniz’i buluyor ve hemen Poyraz’a haber veriyor. Aynı gece Murat Damla’nın evine giriyor ve eğer parasını vermezse onu gerçekten öldüreceğini söylüyor. Ertesi gün Damla karakola gidiyor ve Murat’tan şikayetçi oluyor. Polis ile iş birliği yaparak parasını vermek üzere Murat’la buluşuyor.

İyilik dizisi her cuma Fox tv ekranlarında 20:00’da

İyilik 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Neslihan’ın Çocukları Kaçırılıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler