Ana SayfaKimdirDuygu Köseoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Duygu Köseoğlu Kimdir?

sosyal medyada yükselen isimlerindendir. Bizleri hem içerikleriyle hem de eğlenceli oluşuyla oldukça etkileyen Duygu Köseoğlu kimdir? Duygu Köseoğlu kaç yaşında ? Duygu Köseoğlu aslen nereli? Duygu Köseoğlu hangi burç? Duygu Köseoğlu hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Kova Burcu Ünlüler

Duygu Köseoğlu Kaç Yaşında? Duygu Köseoğlu Aslen Nereli? Duygu Köseoğlu Hangi Burç?

Duygu Köseoğlu,8 Şubat 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.Aslen İstanbullu olan başarılı olan Duygu köseoğlu kova burcudur.

8 Şubat Doğumlu Ünlüler

Duygu Köseoğlu Kimdir?

Duygu Köseoğlu,8 Şubat 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.İlkokul,Ortaokul ve Lise zamanı İstanbul da Kandilli Kız Anadolu Lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunudur. Duygu Köseoğlu yazları ise Tekirdağ da yazlığı olan babaannesi ile geçinen Duygu köseoğlu çocukluğu ve gençliği oyun oynamakla geçmiştir.Babaannesinin vefatından sonra annesi ona bakamayacak kadar durumda olduğunu  ve babasıyla beraber yaşaması durumda kaldığını söyleyen ,Duygu Köseoğlu Günümüzde iyi vakit geçirmek ve eğlence dolu dakikalar geçirmek amacı ile korku oyunları, League of legends ve CS:GO, yayınları yapmaktadır. Youtuber olmaya başlayan Duygu köseoğlu kanalını 31 Ekim 2013 tarihinde kurmuştur. İlk videosunu 12 Eylül 2014 yılında yayımlamıştır. YouTube kanalının ilk videolarında sürekli olarak yayında oynadığı oyunları videolarını paylaşsa da kanalının ilerleyen ve belirli bir kitleye sahip olduktan sonraki dönemde kendisini daha iyi içeriklere de yer vermiştir.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler