Ana SayfaDedikoduGüllü'den Aleyna Tilki Açıklamaları

İlgili Postlar

Güllü’den Aleyna Tilki Açıklamaları

‘Güllü’ sahne adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut, katıldığı canlı yayında, genç meslektaşı Aleyna Tilki’yi adeta yerden yere vurdu. Güllü’den Aleyna Tilki açıklamaları geldi. Güllü, arabesk okuyamadığını ve büyüklerine karşı saygısız olduğunu savunduğu Tilki’nin balon bir sanatçı olduğunu söyleyerek gündeme bomba gibi düştü. İşte ünlü sanatçının magazin gündemini yerinden oynatan o açıklamaları;

Güllü Canlı Yayında Sinirlendi

Yaptığı albümlerle bir döneme damga vurmayı başaran arabesk fantazi sanatçısı Güllü, TV8’de ekranlara gelen ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu. 49 yaşındaki şarkıcı; sahne performansı, sosyal medya paylaşımları ve gündem olan çıkışları ile ünlüler dünyasında son yılların en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Tilki’yi canlı yayında hedef aldı.

“Mahvettiniz”

Her sanatçının arabesk parça okumasından rahatsızlık duyduğunu vurgulayan Güllü, “Herkes kenmdi işini yapsın. ‘Arabesk’ adı altında rahmetli Bergen ablanın (Ağustos 1989’da hayatını kaybeden, ‘Acıların Kadını’ olarak bilinen Belgin Sarılmışer) şarksını 150 kişi okudu, mahvettiniz be kardeşim. Yapmayın lütfen” dedi.

Güllü’den Aleyna Tilki Açıklamaları

Program sunucularının Aleyna Tilki’nin de arabesk şarkı okuduğunu hatırlatması üzerine sinirlendiği gözlenen Güllü, şu ifadeleri kullandı:

Aleyna Tilki dediğin zaman benim tepe tüylerim dikiliyor. Ben köşeli konuşan bir kadınım, hep de yüze konuşurum. Ben aleyna Tilki’yi sevmiyorum. Sanat olarak da sevmiyorum, yapı olarak da sevmiyorum, bir kere arabesk okuyamadığı için hiç sevmiyorum. Kişilik olarak kızı tanımam ama bana göre Aleyna Tilki balon, gerçekten balon. Bergen kaç sene geçmiş, hâlâ konuşuyoruz, hâlâ şarkılarını dinliyoruz. Beş sene sonra Aleyna Tilki diye biri yok. Çocuğum yaşında. Bu arkadaşları öyle bir pohpohluyorlar ki, ‘Sen dünya starısın’ diye. Arkadaşım bir gerçek var; bir ses olayı var, bir duruş var, bir saygı var. Ben Aleyna’da saygı göremiyorum. Birçok büyüğüne yaptığı saygısızlıklar da var. Böyle bir yere gelinemez! Anlık gelirsin, seni yaşıtların dinler. Beş sene sonrası yok, bu konuda da imzamı atıyorum.

Aleyna Tilki kimdir?

“Kendi Kendine Başka Bir Dünyada Yaşıyor”

Ünlü isim, genç meslektaşının “Bana Aleyna Baba diyeceksiniz” şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine ise “O biraz yavaş desin. Kendi kendine başka bir dünyada yaşıyor, hangi dünyada yaşadığını çok merak ediyorum. Halk getirir, halk götürür arkadaşlar. Buna çok dikkat etmek lazım. Sen istersen dünyanın en güzel sesi ol, bir duruşun da olması gerekiyor. Sevgin ve saygın da olması gerekiyor. Samimiyet çok çok önemli” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler