Ana SayfaKimdirGüllü kimdir?

İlgili Postlar

Güllü kimdir?

Son zamanlarda verdiği fazla kiloları ve değiştirdiği imajı ile gündemde olan ünlü şarkıcı Güllü kimdir? Müzik dünyasının en güçlü seslerinden biri olan Güllü nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, müzik kariyerinde hangi çalışmalara imza attı? Güllü kimdir? Güllü hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Güllü kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli?

Güllü, 15 Ekim 1973 tarihinde İstanbul Kasımpaşa’da dünyaya geldi. Roman kökenlidir. Tam ismi, Gül Tut’tur. Güllü’nün annesi Yücel Günyer, babası Gür Tut’tur. Babası, Aralık 2008’de vefat etti. Ortaokula kadar okuyabilen Güllü, eğitim hayatını yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Güllü’nün burcu nedir?

Ünlü şarkıcı Güllü, 15 Ekim günü dünyaya geldiği için Terazi burcudur.

Güllü’nün hayatı

15 yaşına geldiğinde çalışmaya başlayan Güllü, şarkıcılık hayatına düğün salonlarında şarkı söyleyerek başladı. Böylece, eğitim hayatına da son vermek durumunda kaldı. Müzik sektöründe adını yavaş yavaş duyurmaya başlayan Güllü, Kasımpaşalı Güllü olarak tanınmaya başladı.

1996 yılında büyük bir aşk yaşayarak evlenen ünlü şarkıcı Güllü, kariyerindeki en parlak dönemlerini yaşadığı zamanlarda evliliği nedeni ile müzik dünyasına ara verdi. Ancak, 2002 yılında boşanması ile birlikte hızlı bir dönüş yaptı. Müzik çalışmalarına devam etmeye başladı.

Güllü, ilk albümünü 1994 yılında çıkardı. Bu albümü, “Oyuncak Gibi” oldu. Albümle büyük bir çıkış yakaladı. Sanat kariyeri boyunca birbirinden başarılı birçok albüm çalışmasına imza attı. Müzik hayatına hala daha devam ediyor.

Güllü’nün evliliği ve çocukları

Güllü, 1996 yılında Gürol Gülter ile nikah masasına oturdu. Bu evliliğinden Tuyan Ülkem ve Tuğberk Yavuz isimli iki çocuk dünyaya getirdi. Ancak, evliliğinin üstünde kara bulutlar dolaşmaya başlayınca, 2002 yılında boşandı.

Güllü’nün albümleri:

1994 – Oyuncak Gibi
1995 – Yalan Sevgiler
1996 – Değmezmiş Sana
1998 – Kırılırım
2000 – Zalim Yar
2002 – Ve Ben
2004 – Hayatımın Yanlışı

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler