Ana SayfaKimdirTuğba Karaca Kimdir?

İlgili Postlar

Tuğba Karaca Kimdir?

Güzel oyuncu Tuğba Karaca Kimdir? Tuğba Karaca Kimdir? Tuğba Karaca Aslen Nereli? Tuğba Karaca Hangi Burç? Tuğba Karaca’nın Filmleri ve Dizileri Neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Tuğba Karaca Kimdir? Tuğba Karaca Aslen Nereli? Tuğba Karaca Hangi Burç?

Tuğba Karaca, 19 Ağustos 1979 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Tuğba Karaca, Aslen Ankaralıdır. Tuğba Karaca Aslan Burcudur.

Tuğba Karaca Kimdir?

Tuğba Karaca Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde eğitimini tamamlamıştır. Haldun Dormen yönetiminde Med Yapım Akademide tiyatro ve oyunculuk eğitimi alarak, kariyerine ilk adımı atmıştır. Güzel oyuncu Tuğba Karaca, Önce Başak Gürsoy ajansı ile sonra da Uğurkan Erez Ajansı ile çalışarak önemli işlere imza atmıştır.

1999 yılından beri modellik yapan Tuğba Karaca, 2000 senesinde Best Model Turkey ve Best Model Europe unvanlarını kazanarak, ajanslardan yoğun talep görmüştür. Tuğba Karaca, 2003 yılında Türkiye güzeli seçildi. Türkiye güzeli seçilmesi ile gündemde çok ses getirdi. İlk programını Star TV ekranlarında Hayat Magazin ismi ile sunuculuk yaparak ekrana getirdi.

2008 yılında Cine5’te canlı yayınlanan “Yüzleşme” adlı tartışma programını yaptı. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in sunduğu “Çarkıfelek”te hostes olarak görev aldı. 2009 yılında Star TV’de yayınlanan “Mega Magazin” programının sunuculuğunu yaptı. Birçok sinema ve dizi filmde de rol almıştır. Tuğba Karaca, 10 Temmuz 2006 tarihinde basketbolcu Cömert Küce ile evlendi. Acun Ilıcalı’nın televizyon kanalı Tv8’de, “Durma Dans Et” adlı dans yarışmasında sunuculuk yapmıştır.

Ekranda yer aldığı her projede başarı gösteren güzel oyuncu, fit fiziğini ise düzenli spor yapmasına borçlu olduğunu ve az yemek yediğini her fırsatta dile getirdi.

Tuğba Karaca’nın Filmleri ve Dizileri :

2010 – Herkes mi Aldatır? (Bardaki Jartiyerli Kadın)(Sinema Filmi)

2009 – Kutsal Damacana 2: İt Men (Melis) (Sinema Filmi)

2006 – Eksi 18 (İnci)(TV Dizisi)

2005 – Çılgın Yuva (Sırma) (TV Dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler