Ana SayfaKimdirŞenay Akay Kimdir?

İlgili Postlar

Şenay Akay Kimdir?

Ekranın oyuncu ve modellerinden Şenay Akay Kimdir? Şenay Akay Nerede Doğdu? Şenay Akay Aslen Nereli? Şenay Akay Hangi Burç? Şenay Akay’ın Yer Aldığı Projeler Neler?


Bugün Doğan Ünlüler

Şenay Akay Nerede Doğdu? Şenay Akay Aslen Nereli? Şenay Akay Hangi Burç?

Şenay Akay,16 Ağustos 1980, Antalya’da doğmuştur. Şenay Akay aslen Antalyalıdır. Şenay Akay Aslan Burcudur.

Şenay Akay Kimdir?

Şenay Akay ses sanatçısı Müşerref Akay’ın yeğenidir. Eğitimini Akdeniz Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Modelliğe 14 yaşındayken başlamıştır. 2001’de önce Best Model of Turkey, ardından Best Model of the World yarışmalarını birincilikle tamamlayarak, aranan isimler arasında yer almıştır.

2012 yılında 17 yıllık modellik hayatını anlatacağı bir kitap yazacağı gündemde çok konuşulmuştu. Günümüzde hala pek çok açılış ve defilede modellik yapmaya devam etmektedir. Şenay Akay, 1,5 yıl evli kaldığı Buğra Özçetin’den kendisini aldatması nedeniyle 2006 yılında boşanmıştır. Olaylı şekilde boşanan çift, gündemde sık sık yer almıştır. 2009 yılında ise imaj danışmanlığı yapmıştır.

Güzelliği ile dikkat çeken Şenay Akay, sosyal sorumluluk projeleri ile gündemde sık sık yer almıştır. 13 Nisan 2015 tarihinde modellik yapmayı bırakarak İzmir Karşıyaka Ataşehir’de güzellik merkezi açarak işletmeye başlamıştır. Ünlü model Şenay Akay her fırsatta Aslan burcunun özelliklerini taşıdığını dile getirmiştir.

Şenay Akay’ın Yer Aldığı Projeler:

2014 – Güldür Güldür – Şenay Akay
2014 – Arkadaşım Hoşgeldin – Şenay Akay
2010 – Pak Panter – Nadya
2010 – Kızım Nerede?
2007 – Kara Güneş – Zeynep
2004 – Avrupa Yakası – Konuk oyuncu
2002 – Bulutbey
1999 – Yüzleşme
1998 – Sıcak Saatler – Ester

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler