Ana SayfaDedikoduAydan Kaya'dan Yıllar Sonra Gelen Deniz Seki Açıklaması

İlgili Postlar

Aydan Kaya’dan Yıllar Sonra Gelen Deniz Seki Açıklaması

Kanal D’de 2003-2004 yıllarında yayınlayan ve izleyiciyi ekran başına kilitleyen ‘Popstar Türkiye’nin iddialı yarışmacılarından Aydan Kaya, uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Teoman Şafak ile evli olan ve iki çocuğu olan Kaya, YouTube kanalında yayınlanan ‘Şimdi Ne Yapıyor?’ programına konuk oldu. Aydan Kaya’dan yıllar sonra gelen Deniz Seki açıklaması gündeme damgasını vurdu. İşte Aydan Kaya’dan Deniz Seki hakkında gelen o çarpıcı açıklamalar;

Yarışmadan sonra hayatınızda neler değişti?

Neler değişmedi ki. Bir kere insanlar tarafından tanınır olduk. Bir sürü proje yaptık. İki tane bebeğim oldu. En büyük değişiklik sanırım o. Çok şey değişti yani.

Popstar’dan önceki Aydan’la şuanki Aydan’ı anlatır mısın?

Yarışmadan önce yine sahne hayatım vardı. En son yarışmaya katıldığımda Antalya’da sahne alıyordum. Haftanın beş günü paramı bu işten kazanıyordum. Daha deli doluydum. Yarışmadan sonra daha oturaklı biri oldum.

Popstar’a neden katıldın?

Gazeteci arkadaşlarım zorla soktular. Üstelik onlar da Milliyet’te çalışıyor. Tesadüf oldu bu da. İlk defa böyle bir yarışma yapılıyordu. ‘Sana çok güveniyoruz’ dediler.

Herhangi bir pişmanlığın var mı?

Zaman zaman şunu düşünmeden edemiyorum. Yarışmaya girmesem de başarılı olabilirdim herhalde. Sizin üzerinize bir etiket yapıştırıyorlar; ‘Popstar Aydan’ diye. Bu yarışmanın başarısıyla alakalı bir şey.

Katıldığın dönemde en unutamadığın an nedir?

Elendiğim gündü. Çünkü Deniz Seki de benim yüzümden gitmişti yarışmadan. Eser’le birlikte kaldığımız zaman Deniz Hanım şöyle dedi; “Aydan’ın elendiği, Bayhan’ın birinci olduğu yarışmada jüri üyesi olarak kalmayı reddediyorum.”Çünkü Bayhan’a biraz tepkiliydi. Şu an sular biraz duruldu. O çok böyle bir tarihi andı, unutamıyorum. Bir de benim elendiğim gece çok olaylar oldu. Elendiğimi duyunca izleyiciler oranın camlarını kırdılar. Ahmet San’ın aracını kurşunladılar.

Aydan Kaya kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler