Ana SayfaÜnlülerGülçin'den yeni paylaşım

İlgili Postlar

Gülçin’den yeni paylaşım

Geçtiğimiz ay erkek arkadaşı Şeyda Erdal Lafçı’yı kaybeden ünlü şarkıcı bir süredir kendini toplamaya çalışıyor. Özlem dolu paylaşımlarıyla zaman zaman herkesi duygulandıran Gülçin’den yeni paylaşım geldi. İşte ünlü şarkıcının o paylaşımı;

Sevgilisini Kaybetti

13 Aralık’ta İstanbul-İzmir karayolunun Susurluk ilçesinde Erdal Şeyda Lafçı komutasındaki bir otomobil, Cengiz Yücel’in komutasındaki TIR’a çarptı, TIR yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybetti. Kazada Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybederken, Hepsi Grubu’nun eski solisti Gülçin Ergül de yanında yaralandı. Ergül, tedavi için Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazada Sevgilisini Kaybeden Gülçin Ergül ‘den İlk Açıklama!…

Gülçin Ergün’den Yeni Paylaşım Geldi

Evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisinin ölümü nedeniyle zor zamanlar geçiren ve psikolojik destek alan Ergül, Instagram sayfasında yeni bir paylaşım yaptı.

Gülçin Ergül, fotoğrafa “Bir ay olmuş… Zaman kavramım yok. Ağlayarak yürüyordum, karşıma çıktı” notunu düştü.

Gülçin Ergül Kimdir?

Gülçin’den yeni paylaşım

Evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisinin ölümü nedeniyle zor zamanlar geçiren ve psikolojik destek alan Ergül, Instagram sayfasında yeni bir paylaşım yaptı.

Karakalemle kendisi ve sevgilisi Erdal’ın fotoğrafını paylaşan Gülçin Ergül şu notu düştü;

“Ayaklarım geri gide gide zorla çıktığım yürüyüşler, tatlı kedilerimizi sevme terapisi, meditasyon, bedenimin izin verdiği kadarıyla yin yoga, anlam arayışı, dostlarımdan duyduğum teselliler, tutunduğum dualarım, baktığım onca güzel anı fotoğrafı ve videolar, hangi düğümde olduğumu üzüntümden sürekli unutuyor olsam da makrome örme terapileri, hafızamdaki müthiş eşsiz güzellikler, enerjik sesi ve kalbimde sevginin ve aşkın en derininin sonsuzluğunu hissetmek, bu gerçekliği karşılıklı hissetmiş olmak, ruhumu öylesine duyumsayan o güzel ruhu kısıtlı süre de olsa tanımış ve hissetmiş olmaktan dolayı minnettar olmak ve bilemediğim hayata karşı isyankarlıktansa, acımı zor da olsa kabullenip, ama bu nadide güzel hissi tatmış olmaya şükretmek, bu yoğun hislerle şarkılar üzerinde çalışmak, her zamanki ilgisiyle yanımdaymış gibi hayal ederek şan egzersizlerimi yapmak, başarılı olunca gülümsediğini düşünmek ve bu düşünceden güç almak, duyguların bastırılmamasına önem vermek, bazen onun o pozitif enerjisine uyum gösterip gülümseyerek anmak… İşte bunlarla deniyorum bu yaşamda güçlenerek hep kalbimde onunla devam edeceğime inanmayı…”

Hepsi grubunun solistlerinden Eren Bakıcı da bu paylaşıma kayıtsız kalamadı. Arkadaşına destek olan Bakıcı, “Canım benim gerçekten gücünü ortaya çıkartarak bütün bu farkındalıklı hislerini yaşaman çok güzel. En saf haliyle sevgiyi hissetmen ve onu en güzel haliyle kalbinde yaşatman çok güzel. Aşk hep seninle…” yorumunu yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler