Ana SayfaÜnlülerEce Erken'den Şafak Mahmutyazıcıoğlu Paylaşımı Geldi

İlgili Postlar

Ece Erken’den Şafak Mahmutyazıcıoğlu Paylaşımı Geldi

Geçtiğimiz gün Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na düzenlenen sükiast sonrası Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetmişti. Olay anında eşinin yanında olan Ece Erken ise büyük bir şok ve yas içinde. Dün cenazesi kaldırıldıktan sonra Ece Erken’den Mahmutyazıcıoğlu paylaşalımı geldi. İşte o paylaşım;

Ece Erken İsyan Etti!

“Soysuz cani katillerin yakalanmasını sonra da bu ambulans gecikme saatini istiyorum” diyen Erken, “İki zanlı yakalandı peki Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman isimli zanlıların yakalanması için nebekliyorsunuz?” diye sordu.

Yakalandılar!

Olayla ilgili daha önce yakalanan Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan’ın ardından İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışması sonucu içlerinde Drej Ali’nin yeğenleri Ali Yasak ve Kadir Yasak’ın da olduğu diğer şüpheliler yakalandı.

24 saat içinde 6 ev değiştiren şüphelilerin bulundukları evler İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından tespit edildi.

Şüpheliler sürekli yer değiştirip, saatlik olarak araç kiralıyordu. Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri izlerini kaybettirmek için yeni evlere geçen şüphelilerin kiralık otomobilleri evlerden uzak bir noktaya bıraktıklarını belirledi.

Tüm bunlar saatler içinde gerçekleşiyordu. Şüphelilerin teker teker yakalanması bir seçenekti. Ancak bu sırada operasyondan haberdar olabilir ve bazıları elden kaçabilirdi. Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri en doğru zamanı belirledi. Sabaha karşı eş zamanlı operasyon için düğmeye bastı.

19 ayrı adrese operasyon yapıldı. Büyükçekmece Alkent West sitesinde olduğu belirlenen Ali ve Kadir Yasak da 19 ayrı adrese yapılan operasyonla yakalanmış oldu.

Operasyonlarda cinayet zanlısı 11 kişi gözaltına alınmış oldu.

Bircan Bali Ece Erken’in Durumunu Anlattı

Operasyonda kasten öldürme eylemini gerçekleştirdiği belirtilen Kadir Yasak ve Ali Yasak’ın da aralarında bulunduğu 11 şahıs 19 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyon ile yakalandı. Olay sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ece Erken, “Rabbim şükürler olsun, Allah’ım ne çektiysek çeksin, Allah’ım çok büyüksün çok” yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler