Ana SayfaÜnlülerBatuhan Karacakaya' dan Çok Anlamlı Hareket!...

İlgili Postlar

Batuhan Karacakaya’ dan Çok Anlamlı Hareket!…

Fenomen dizi “Aşk-ı Memnu” ile oyunculuk kariyerini hızlıca çıkan ve geçtiğimiz yıl katıldığı Survivor yarışmasıyla yıldızı tekrar parlayan Batuhan Karacakaya, kendi fan ailesine bomba bir sürpriz hazırladı. İşte Detaylar…

Batuhan Karacakaya’nın Olay Yaratan Netflix Açıklaması

Batuhan Karacakaya’ dan Çok Anlamlı Hareket!…

Yakışıklı oyuncu Batuhan Karacakaya, Survivor 2022 All-Star’ a katılmadan önce hayranlarını ‘’Shields Team’’ adını verdiği yeni bir çatı altında topladı ve kendi fan ailesine çok özel bir sürpriz hazırladı.

Batuhan Karacakaya Fan Club üyelerinin içinde yer aldığı Shields Team yapılanmasının tüm gücünü Survivor boyunca yanında taşımak için özel bir kolye ve bileklik serisi tasarlatan başarılı oyuncu, bu tasarımların satışından elde edilecek tüm gelirin ihtiyaç sahibi çocuklara ve kadınlara gönderileceğini belirtti.

ELDE EDİLEN GELİRLER ‘’ÇOCUK VE KADINLARA’’ BAĞIŞLANACAK!…

Batuhan Karacakaya’ nın ‘’Shields Team’’ için hazırlattığı özel kolye ve bilekleri ile toplanacak olan desteklerin Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı ve çocuklar için faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum derneklerine bağışlanacağı bildirildi.

Kolye ve bileklikleri satın alan kişiler, ürünlerin üzerinde yer alan özel bir QR kod ile Batuhan Karacakaya’ nın Dominik’e gitmeden önce sevenlerine kaydetmiş olduğu özel video mesaja ulaşabilecek.

Batuhan Karacakaya kimdir?

İşte Batuhan Karacakaya’ nın ’Shields Team’ Özel Kolye Ve Bilekleri…

Batuhan Karacakaya' nın ’Shields Team’ Özel Kolye Ve Bilekleri.
Batuhan Karacakaya’ nın ’Shields Team’ Özel Kolye Ve Bilekleri.
Batuhan Karacakaya' nın ’Shields Team’ Özel Kolye Ve Bilekleri.
Batuhan Karacakaya’ nın ’Shields Team’ Özel Kolye Ve Bilekleri.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler