Ana SayfaDedikoduBatuhan Karacakaya'nın Olay Yaratan Netflix Açıklaması

İlgili Postlar

Batuhan Karacakaya’nın Olay Yaratan Netflix Açıklaması

“Aşk-ı Memnu” dizisinin ardından geçtiğimiz sene katıldığı Survivor yarışmasıyla yıldızı yeniden parlayan Karacakaya son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. Geçtiğimiz günlerde Batuhan Karacakaya’nın olay yaratan Netflix açıklaması gelmişti. O açıklama hala sosyal medyada tartışma konusu. İşte Karacakaya’nın o açıklaması;

Batuhan Karacakaya, “Herkes orada benim bacım sevgili bulmaya gitmiyorum.”

Batuhan Karacakaya Kimdir?

Sevilen oyuncunun bu görüntüleri hayranları tarafından kısa zaman içinde binlerce kez paylaşılarak sosyal medya gündeminin zirvesine oturdu. Sevenleri tarafından TT listelerine giren Batuhan Karacakaya, en güçlü şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilmişti.

Batuhan Karacakaya, Bi Başka Youtube kanalında Melis Güvenç’in sorularını yanıtladı. Kariyerine hem mimar hem de oyuncu olarak devam edeceğini anlatan genç oyuncu gelen dizi tekliflerini kolay kolay kabul etmeyeceğini söyledi. Karacakaya “Her projeye evet diyen biri değilim. Komedi oynayamam. Bana gitmez çünkü bir ağırlığım var. Kendimi bir yere konumlandırıyorum ama orası komedi değil” dedi.

Batuhan Karacakaya’nın Olay Yaratan Netflix Açıklaması

“Netflix’te bir dizi izlerken bir anda çok açık bir sahneyle karşılaşmaktan sıkılıyorum. Muhafazakar bir aileyim. Salonda Netflix izlerken annem geçerken saçma sapan bir sahnenin olmasını izlememi görmesinden geriliyorum. Bazı dizileri salonda rahat izleyemiyorum. RTÜK bu kadar katı olmamalı ama cıvkını çıkaranlar da var.”

Batuhan Karacakaya’ nın İlk Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı!…

Sosyal Medyada Tepki Yağdı

Sosyal medya platformu Twitter’da Karacakaya’nın dizler hakkındaki sözleri tepki topladı. Pek çok kullanıcı “O zaman ailen Aşk-ı Memnu’da oynamayana nasıl izin verdi?” ya da “İzleme o zaman” gibi yorumlarda bulundu.

Batuhan Karacakaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler