Ana SayfaDedikoduGökhan Çıra'dan Flaş İtiraflar

İlgili Postlar

Gökhan Çıra’dan Flaş İtiraflar

Geçtiğimiz ay uzun bir süredir birlikte olduğu Selin Ciğerci ile evliliğini sonlandıran Gökhan Çıra Armağan Çağlayan’ın programına katıldı. Gökhan Çıra’dan flaş itiraflar geldi. Haftalar sonra açıklama yapan Gökhan Çıra gündeme damgasını vurdu. İşte detaylar;

“Ben Selin’ i Tanıdığımda….”

Ünlü futbolcu; “Ben Selin’i tanıdığımda hiçbir şeyi yoktu benim de yoktu ama futbolcuydum. Selin’in ne işi vardı ne güzellik merkezi. Biz her şeyi beraber yaptık. Boşanırken de kimse bir şey istemedi, birlikte bölüştük” dedi.

Gökhan Çıra Kimdir?

Gazete Magazin’ e içine döken ünlü futbolcu; “Ben hayatım boyunca Selin’e verdiğim sözü tuttum. Bir tek çocuk sözümü tutamadım” itirafında bulunmuştu.

“Pişman Değilim”

“Onun için okulu bıraktım, işimi bıraktım” diyen Ciğerci’yi çok sevdiğini söyleyen Çıra “Pişman değilim.” dedi ve şu açıklamayı yaptı; “Beni eşimle yargıladılar. Benim annem onun annesi… Herkes. El ele ikimizdik. Güç aşta kalpte. Paraya saygı duymam”

Armağan Çağlayan ise Çıra’ya “Ben size çok cesur buluyorum. Nasıl ayakta durduğunuzu merak ediyorum?” yanıtını verdi.

“Neden Boşandılar”

Gökhan Çıra, Armağan Çağlayan’ın “Neden boşandınız?” sorusuna şu ifadelerle yanıt verdi:

“Severek boşandık. Biz sürekli iş, ev her yerde beraberiz. Aşırı kıskançlık girdi işin içine. Dostça ayrıldık. Ben başlarda o sonlarda çok kıskançtı. Düşman değiliz. İşte konuşuyoruz. Yeni olduğu için çok zor değil ama ileride zor olabilir. Boşanınca annem beni eve almadı. Kısmet. Belki tekrar evleniriz. Her şeyin hayırlısı.”

Armağan Çağlayan’ın “Çok para mı kazanıyorsunuz?” sorusuna, Çıra “Hak ettiğimizi kazanıyoruz. 3 yıldır bu markalarımız var gece-gündüz çalışıyoruz. Para kolay kazanılmıyor. Biz her şeyi beraber yaptık. Her şey ortak! Yarı yarıya paylaştık” yanıtını verdi ve avukatla görüşmeye sabah sekizde gidip gece 11’de çıktıklarını da ekledi sözlerine.

Selin Ciğerci’den Gökhan Çıra Açıklaması

Gökhan Çıra’dan Flaş İtiraflar

Geçmişte zor dönemlerden geçtiğini de açıklayan Çıra “Babam simit ustasıydı. Hepimiz aynı yerde çalışıyorduk. Ben komiydim, abim garsondu, annem çay ocağındaydı” dedi.

Selin Ciğerci Kimdir?

Hala birbirlerini sevdikleri her açıklamasından belli olan çiftin ilerleyen zamanlarda barışıp barışmayacağı hakkında bir şey demek zor ama Çıra’nın Ciğerci’ye “Belki tekrar evleniriz” sözleriyle yeşil ışık yaktığı kesin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler