Ana SayfaDedikoduSeçil Gür'den Serdar Ortaç'a Yanıt

İlgili Postlar

Seçil Gür’den Serdar Ortaç’a Yanıt

Bir süre önce yollarını ayırma kararı alan Serdar Ortaç ve Seçil Gür arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlamış gibi görünüyor. Geçtiğimiz haftalarda verdiği konserde çarpıcı ifadeler kullanan Serdar Ortaç’a cevap gecikmedi. Seçil Gür’den Serdar Ortaç’a yanıt geldi. İşte Seçil Gür’ün o sözleri;

“Serdar Zevkli Adam”

Sürekli Serdar Ortaç’ın eski eşine benzetilen Gür;

“Sarışınların kaderi. İkimiz de güzel kadınız, Serdar da zevkli adam. Dış görünüşle ilgilenen bir insan değilim… Eski eşi hakkında hiç konuşmadık. Sadece nafaka davası döneminde konuşmalarımız oldu. Onun haricinde konuşmadık, bana ne!” açıklamasını yapmış ve şu sözlerle devam etmişti;

“Serdar çok zor günler geçirdi. İkimiz de maddi manevi zorlandık. Aramızda yemekten başka maddi manevi hiçbir katkımız olmadı. Kimin kartında para varsa yemeği o ısmarlıyordu. 1.5 yıl birbirimize yol arkadaşlığı yaptık”

Sitem Eden Serdar Ortaç’a Chloe’den Şoke Eden Cevap…

Serdar Ortaç: Annem Esmerlerden Şaşma Demişti

Pandemi döneminin bıkkınlığını konserlerle atan Serdar Ortaç, geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da lüks bir otelde sevenleriyle buluşmuştu. Kalabalık bir izleyicinin karşısına çıkan şarkıcı, geceye nostaljik bir başlangıç yaparak ‘Karabiberim’ şarkısıyla başlamıştı.. Sahnede kaldığı süre boyunca konuklarıyla sohbet eden ünlü şarkıcı özel hayatına da gönderme yapmaktan çekinmemişti.

Sarışın izleyicilerine sürekli “Abla” diyerek takılan Serdar Ortaç “Annem esmerlerden uzak dur demişti” sözleriyle eski eşi ve sevgilisine gönderme yapmıştı.

Serdar Ortaç kimdir?

Seçil Gür’den Serdar Ortaç’a Yanıt

Seçil Gür sahnede kendisine gönderme yapan Serdar Ortaç’a şu sözlerle yanıt verdi;

“Serdar’ın sahne repliğidir. Hemen her konserinde bunu söyler. Ne bana ne de eski eşine (Chloe Loughnan) bir gönderme değil. Üzerime alınmıyorum kesinlikle, orada Serdar sahne şovu yapıyor”

Bu açıklamaya ek olarak Gür, Ortaç’la duygusal anlamda yeniden ilişki yaşamalarının bir daha mümkün olmadığını ama profesyonel olarak müzikal bir çalışmalarının olabileceğini de dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler