Ana SayfaDedikoduBensu Soral ve Hakan Baş Tek Celsede Boşandı

İlgili Postlar

Bensu Soral ve Hakan Baş Tek Celsede Boşandı

Bir süredir evliliklerinde sorun yaşayan ve bunu çözmek için birbirlerine zaman tanıyan Hakan Baş ve Bensu Soral çifti geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırma kararı almıştı. Bugün duruşması olan Bensu Soral ve Hakan Baş tek celsede boşandı. İşte detaylar;

“Evliliğimizle İlgili Hassas Bir Süreç İçerisindeyiz”

Bensu Soral evliliğinde sorun olduğunu şu açıklamayla doğrulamıştı; “Dün gece bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve hep birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kalabalık bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz birçok ortak arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var”

Hakan Baş ise durumu şu ifadelerle anlattı ;“Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık 1 aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen doğru/yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Senden ve sizden de hassasiyet rica ediyoruz.”

Kubilay Aka ve Bensu Soral’dan Veda Paylaşımı

Bensu Soral ve Hakan Baş Boşanıyor!

Bensu Soral’la  Hakan Baş arasında esen soğuk rüzgarların sonucu ayrılık oldu. Bir süredir araları bozuk olduğu bilinen çift boşanma kararı aldı. Çift boşanma işlemlerinin gerçekleştirilmesi için avukatlarına da vekalet vermişlerdi. İkilinin önümüzdeki günlerde anlaşmalı olarak boşanacağı söylenmişti.

Magazin kulislerinde dolaşan fısıltılara göre ikilinin ayrılık nedeni çocuk kavgası. 38 yaşındaki Hakan Baş’ın baba olma konusundaki ısrarlı isteği üzerine Soral’ın “Benim için henüz erken, Daha yapmak istediğim işler var. Şimdi anne olursam kariyerim arka planda kalır” yanıtını verdiği ve henüz anne olmak istemediği söyleniyordu. Ancak çift bu konuda bir açıklama yapmamayı tercih etti.

Bensu Soral Kimdir?

Bensu Soral ve Hakan Baş Tek Celsede Boşandı

Bir süredir evliliklerinde sorun yaşayan ve arkadaş kalarak boşanmaya karar veren Bensu Soral ile Hakan Baş bugün çıktıkları mahkemede anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. 3 senelik evliliklerine son noktayı koyan ikiliden konu hakkında hiçbir açıklama gelmezken güzel oyuncunun Instagram’daki “Bensu Soral Baş” adını değiştirmediği ve Hakan Baş ile olan fotoğraflarını da henüz kaldırmadığı gözlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler