Ana SayfaDedikoduBensu Soral'dan Boşanma Açıklaması

İlgili Postlar

Bensu Soral’dan Boşanma Açıklaması

Bir süre önce boşanma kararı aldıkları söylenen Hakan Baş ve Bensu Soral’ın dün sessiz sedasız boşandıkları iddiaları gündeme gelmişti. İkili boşanma hakkında hiçbir açıklama yapmamıştı ki Bensu Soral suskunluğunu bozdu. Güzel oyuncu Bensu Soral’dan boşanma açıklaması geldi. İşte Bensu Soral’ın o açıklaması;

“Evliliğimizle İlgili Hassas Bir Süreç İçerisindeyiz”

Bensu Soral evliliğinde sorun olduğunu şu açıklamayla doğrulamıştı; “Dün gece bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve hep birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kalabalık bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz birçok ortak arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var”

Hakan Baş ise durumu şu ifadelerle anlattı ;“Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık 1 aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen doğru/yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Senden ve sizden de hassasiyet rica ediyoruz.”

Kubilay Aka ve Bensu Soral’dan Veda Paylaşımı

Bensu Soral ve Hakan Baş Tek Celsede Boşandı

Bir süredir evliliklerinde sorun yaşayan ve arkadaş kalarak boşanmaya karar veren Bensu Soral ile Hakan Baş bugün çıktıkları mahkemede anlaşmalı olarak tek celsede boşandığı öğrenildi. 3 senelik evliliklerine son noktayı koyan ikiliden konu hakkında hiçbir açıklama gelmezken güzel oyuncunun Instagram’daki “Bensu Soral Baş” adını değiştirmediği ve Hakan Baş ile olan fotoğraflarını da henüz kaldırmadığı da gözlerden kaçmamıştı.

Bensu Soral Kimdir?

Bensu Soral’dan Boşanma Açıklaması

Dün çıkan haberler sonrasında boşandıkları yönündeki iddiaların asılsız olduğunu söyleyen Bensu Soral şu açıklamayı yaptı “Gerçek değil o haber! Biz zaten Hakan ile ortak bir açıklama yaptık. Sizden bir şey gizlemiyoruz zaten. Daha önce anlattığımız gibi, hala bir karar veremedik. Bir boşanma söz konusu değil. Olursa zaten bunu saklamayız. Olduğunda sizinle paylaşırız. Şuan evliliğimizi kurtarmak için çabalıyoruz ama olmazsa da kısmet zaten bu işler…”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler