Ana SayfaDedikoduGökhan Çıra Kız Arkadaşıyla Yakalandı

İlgili Postlar

Gökhan Çıra Kız Arkadaşıyla Yakalandı

Geçtiğimiz aylarda Selin Ciğerci ile evliliğini noktalayan Gökhan Çıra, yeni bir aşka yelken açmışa benziyor. Ciğerci ile severek ayrıldıklarını açıklayan Gökhan Çıra yeni kız arkadaşıyla yakalandı. İşte detaylar;

“Neden Boşandılar”

Gökhan Çıra, Armağan Çağlayan’ın “Neden boşandınız?” sorusuna şu ifadelerle yanıt verdi:

“Severek boşandık. Biz sürekli iş, ev her yerde beraberiz. Aşırı kıskançlık girdi işin içine. Dostça ayrıldık. Ben başlarda o sonlarda çok kıskançtı. Düşman değiliz. İşte konuşuyoruz. Yeni olduğu için çok zor değil ama ileride zor olabilir. Boşanınca annem beni eve almadı. Kısmet. Belki tekrar evleniriz. Her şeyin hayırlısı.”

Armağan Çağlayan’ın “Çok para mı kazanıyorsunuz?” sorusuna, Çıra “Hak ettiğimizi kazanıyoruz. 3 yıldır bu markalarımız var gece-gündüz çalışıyoruz. Para kolay kazanılmıyor. Biz her şeyi beraber yaptık. Her şey ortak! Yarı yarıya paylaştık” yanıtını verdi ve avukatla görüşmeye sabah sekizde gidip gece 11’de çıktıklarını da ekledi sözlerine.

Selin Ciğerci’den Gökhan Çıra Açıklaması

Gökhan Çıra’dan Flaş İtiraflar

Geçmişte zor dönemlerden geçtiğini de açıklayan Çıra “Babam simit ustasıydı. Hepimiz aynı yerde çalışıyorduk. Ben komiydim, abim garsondu, annem çay ocağındaydı” dedi.

Selin Ciğerci Kimdir?

Hala birbirlerini sevdikleri her açıklamasından belli olan çiftin ilerleyen zamanlarda barışıp barışmayacağı hakkında bir şey demek zor ama Çıra’nın Ciğerci’ye “Belki tekrar evleniriz” sözleriyle yeşil ışık yaktığı kesin.

Gökhan Çıra Kız Arkadaşıyla Yakalandı

Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra, TV8 kameralarına trafikte aracında bir kadınla yakalandı. Yeni bir aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Çıra bu sorulara yanıt vermezkten kaçınırken eski karısı Ciğerci’nin iş anlaşmasını bitirmeyi düşünmesi sorusuna ise imalı bir yanıt verdi.

Gökhan Çıra kendisine yöneltilen sorulara “Biz kimseyi zorla tutmuyoruz. Gitmek isterse kendi keyfi bilir. Biz yine aynı yerde devam ediyoruz çok şükür” yanıtını verdi.

Gökhan Çıra Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler