Ana SayfaDedikoduKaan Yıldırım Yeni Kız Arkadaşıyla Görüntülenince Olay Çıkardı!

İlgili Postlar

Kaan Yıldırım Yeni Kız Arkadaşıyla Görüntülenince Olay Çıkardı!

Birkaç ay önce Hadise ile ilişkisini noktalayan Kaan Yıldırım dün yeni kız arkadaşıyla kameralara yakalandı. Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım yeni kız arkadaşıyla görüntülenince olay çıkardı. İşte detaylar;

Kaan Yılıdırım’dan Hadise Açıklaması

“Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum, benim 3. bir şahısla muhattap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkaları ile hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık ancak geldiğmiz noktada ortak aldığımız kararla, karşılıklı sevgi ve saygı çervçevesinde dostça yollarımızı ayırdık, herkese sevgiler… “

Bomba İddia… Kaan Yıldırım Ünlü Mankenle Aşk Yaşıyor…

Çağla Şıkel’den Son Dakika Kaan Yıldırım Açıklaması Geldi

Bir süre önce Kaan Yıldırım’la birlikte olduğu iddia edilen Çağla Şikel iddialar karşısında bir süre sessiz kalmış ardından açıklama yapmayı tercih etmişti. Yıldırım’la arasında bir şey olmadığını açıklayan Çağla Şikel ““Aramızda aşk yok. Kaan’la sadece arkadaşız, aramızda ilişki olma ihtimali de yok” “Aramızda aşk yok. Kaan’la sadece arkadaşız, aramızda ilişki olma ihtimali de yok” demişti.

Çağla Şikel kimdir?

Kaan Yıldırım Yeni Kız Arkadaşıyla Görüntülenince Olay Çıkardı!

Kaan Yıldırım geçtiğimiz akşam bir mekandan kız arkadaşıyla çıkıp otomobiline binerken görüntülendi. O esnada 34 yaşındaki oyuncunun şoförü, basın mensuplarına saldırarak, görüntü alınmasını engel olmaya çalıştı.

Kaan Yıldırım, kız arkadaşını aracına bindirdikten sonra muhabirlerin, “Yeni kız arkadaşınız mı?” şeklindeki sorusu karşısında sessiz kaldı. Yıldırım’ın şoförü, daha sonra otomobili gazetecilerin üzerine sürerek oradan hızla uzaklaştı.

Kaan Yıldırım kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler