Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'den İçleri Isıtan Çöl Pozları

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den İçleri Isıtan Çöl Pozları

Bir süre önce Dubai’ye tatil yapmaya giden ünlü şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya paylaşımlarıyla gündemi salladı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki’den içleri ısıran çöl pozları geldi. İşte Aleyna Tilki’nin o paylaşımı;

Aleyna Tilki’den Paralel Evren Açıklaması

Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda butik bir mağazadan çıkarken görüntülendi. Aleyna Tilki çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Muhabirlerin ‘Aleyna Tilki magazin figürü olmaya başladı’ şeklindeki sorularına  samimi cevaplar veren Tilki, “Ben onlara çok gülüyorum. Eskiden de her gün manşetlerde değil miydim? Zaten ben hep böyle anıldım zaten hep magazin figürüydüm ve hep konuşuldum. Her zaman formüllü şeyler yapmak yerine bazen de gönlümü görsünler isteyemez miyim? Hep bir formül yaparsam kalbin ne yapacak? Kalbimden geçeni yapacağım” dedi.

Robotla evlendiği için eleştiri yağmuruna tutulan Aleyna Tilki eleştirilere şu sözlerle yanıt verdi;

“Robotla evlendim belki herkes öyle bir şey yapmamı istemedi ama ben belki de paralel evrende öyle bir hikaye içime doğdu. Beni eleştirebilirler kalbimi ve hissettiklerimi asla eleştiremezler.” 

Aleyna Tilki’den Kariyer Eleştirilerine Yanıt

Son olarak Dua Lipa, Sarah Hudson ve Coffee’nin sözlerini yazdığı; Diplo, King Henry ve Jr. Blender’ın bestelediği “Retrograde” adlı İngilizce şarkısını piyasaya süren şarkıcının şarkısı tutulması üzerine kendisine gelen yorumlara şu açıklamayı yaptı;

Aleyna Tilki ‘nin Ölümü Göze Aldığı Yeni Klibi ‘Sır’ Yayında…

“İki yıldır zor bir dönem geçiriyordum. O yüzden pek bir şey üretmedim, ürettiysem de zorlanarak ürettim… Kimseyle pek bir şey paylaşmak içimden gelmeyerek paylaştım her şeyi.

Çünkü yılların prangaları sonunda ayağıma, kalbime kafama dolanıp ‘yalan’ klibimdeki örümcek ağlarına beni gerçekten gömmüştü. ve ben gömüldüğüm yerde bir süre dinlenmek istedim sadece, hepsi bu. Aleyna geri dönecek, söz.”

Aleyna Tilki’den İçleri Isıtan Çöl Pozları

Bir süre önce Dillon Francis’le birlikte hazırladığı ‘Real Love’ adlı şarkısını yayınlayan Aleyna Tilki tatil için Dubai’yi seçti. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında olan Tilki tatilinden kareleri de paylaşmayı ihmal etmedi.

Soyal medyada 2,7 takipçisi olan Tilki’nin paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler