Ana SayfaDedikoduGeçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 20 - 26 Ağustos 2018

İlgili Postlar

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 20 – 26 Ağustos 2018

Magazin dünyasının nabzını tutmaya tüm hızımızla devam ederken, geçtiğimiz haftayı geride bıraktık. Son derede hareketli bir hafta geçiren magazin dünyasında geçtiğimiz hafta neler yaşandığını hatırlayalım istedik. Haftanın en çok okunan haberlerini birlikte incelemeye ne dersiniz? İşte 20 – 26 Ağustos günleri arasındaki geçtiğimiz haftanın en çok okunan haberleri…

Geçen haftanın en çok okunan haberleri 6 – 12 Ağustos

İbrahim Kutluay’ın Aşk Tatili!

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, geçtiğimiz hafta, evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen Edvina Sponza ile tatile çıktı. Havalimanında görüntülenen çift, aynı karede yer almamak adına büyük bir mücadele sergiledi. Bir süre yan yana gelmeyen İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza, pasaport işlemlerinin ardından bir araya geldi.

Şükran Ovalı Anne Oldu!

Geçtiğimiz yılın ilk günlerinde yurt dışında nikah masasına oturan Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Şükran Ovalı, doğum yaptı. Caner Erkin ile Şükran Ovalı minik kızlarına Mihran ismini verdi. Ünlü çifti sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.

İdil Fırat Hamile!

Geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlayan ve hızla evlilik yolunda ilerlemeye başlayan Mert Fırat ve İdil Fırat çifti hakkın da bomba bir iddia ortaya atıldı. 8 Eylül günü dünya evine girecek olan ünlü çiftten İdil Fırat’ın hamile olduğu, evlenmek için bu nedenle acele ettikleri iddia edildi.

Sıla’dan düğün müjdesi!

Yoğun tempoda geçen yaz konserlerinin Altınoluk ayağında sahne alan ünlü şarkıcı Sıla, “Aslında tatlı bir telaş içindeyiz. Bu sene çok sayıda düğün göreceğiz. Müzisyen arkadaşım Tuba Önal dünya evine giriyor. Bitti mi? Hayır… Bizde sürpriz bitmez. Esas bombayı şimdi patlatıyorum. Cudi bu yaz sonunda evleniyor. Biz mi? Biz yine evde kedi seveceğiz. Durum onu gösteriyor. Sahnemiz nikah salonuna dönüyor anlayacağınız.” diyerek düğün müjdesi verdi.

Şenol İpek’ten, Yeni Aşk Açıklaması!

Yeni bir aşka yelken açan Şenol İpek, yeni ilişkisi için, “Dünyanın en iyi ve samimi insanıyla birlikteyim. İlk defa bu kadar mutluyum. Dolayısıyla sevgilim Nur’un, yanlış tanınmasını ve yanlış anlaşılmasını istemem. Yuva yıkan biri değil. 3 ay oldu boşanalı ama, biz bunun kararını çok daha önce aldık ve Nur’lada 1 aydır birlikteyim.” diye konuşmuştu.

Talat Bulut’un Kızının İsyanına Flaş Cevap!

Taciz iddiaları ile gündeme gelen Talat Bulut’un kızının Cengiz Semercioğlu’na mektup yazarak isyan ettiği, Semercioğlu’nun bu mektubu yayınlamadığı iddia edilmişti. Cengiz Semercioğlu’ndan iddialara yanıt gecikmedi.

Barış Arduç’un Yeni Dizisindeki Partneri Şaşırttı!

Yeni sezonda yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Barış Arduç’un yeni partneri belli oldu. Barış Arduç ile birlikte kamera karşısına çıkacak ismin, Aybüke Pusat olduğu öğrenildi.

Oktay Kaynarca, Deniz Çakır’ın EDHO’dan ayrılma nedenini açıkladı: Özel hayatı değil!

atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusu Oktay Kaynarca, rol arkadaşı Deniz Çakır’ın da diziden ayrılmasının nedeninin iddia edildiği gibi özel hayatı olmadığını açıkladı.

Genç Oyuncudan Kiralık Eve 150 Bin Liralık Tadilat!

Çukur’un Yamaç’ı Aras Bulut İynemli’nin, aylık 10 bin lira kira ödediği yeni evine 150 bin liralık tadilat yaptırdığı ortaya çıktı.

Ece Uslu’dan Bikinili Poz!

Ünlü oyuncu Ece Uslu, Çeşme tatilinde yürek hoplattı. 44 yaşındaki güzel oyuncunun bikinili pozları dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler