Ana SayfaDedikoduErkan Petekkaya'dan İrem Sak Tepkisi

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya’dan İrem Sak Tepkisi

Makyaj videoları ile tandığımız Danla Biliç ile video çeken İrem Sak, geçtiğimiz günlerde Erkan Petekkaya ile ilgil söyledikleri uzun süre gündemde konuşulmuştu. Erkan Petekkaya, İrem Sak’a tepki gösterdi. Detaylar haberimizde…

İrem Sak’tan Erkan Petekkaya’ya Olay Sözler: Dünya’da Bir Tek O Kalsa Evlenmem!

Erkan Petekkaya’dan İrem Sak Tepkisi

İrem Sak Kimdir?

Sempatik oyuncu İrem, Danla Bilic’in “Evlenmek zorunda kalsan Olgun Şimşek ile mi evlenirsin Erkan Petekkaya ile mi evlenirsin?” sorusuna, “Erkan Petekkaya asla, asla asla, onun karşısında kim olursa ona tamam” ifadelerini kullandı. Olayın kısa sürede büyümesinin ardından açıklama yapan Sak, “Hep komediden oluyor şakalaşıyorduk, tanışmıyoruz bile” açıklamasını yapsa da sözleri magazin dünyasında konuşulmaya başlamıştı bile.

‘Erkan Petekkaya ile evlenmem’ diyen İrem Sak’tan yeni hamle

Erkan Petekkaya, yeni filmi Kapan için düzenlenen toplantıda kendisi için sorulan sorulara cevap verdi. İrem Sak’ın adını duyan Petekkaya’nın surat ifadesinin değişmesinin yanı sıra keyfinin de kaçmış olması gözle görülür bir detay oldu. İrem Sak’ın “Erkan’la asla evlenmem” cevabı hatırlatılınca ortam gerildi. Oyuncu, “Bana niye başkalarını soruyorsunuz? Sormayın kardeşim. Bu kısımları ve bu bölümleri röportajdan çıkartın, yapımcılarınıza söyleyin” diyerek gazetecilere çıkıştı.

Erkan Petekkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler