Ana SayfaDedikoduİrem Sak'tan Erkan Petekkaya'ya Olay Sözler: Dünya'da Bir Tek O Kalsa Evlenmem!

İlgili Postlar

İrem Sak’tan Erkan Petekkaya’ya Olay Sözler: Dünya’da Bir Tek O Kalsa Evlenmem!

Ünlü Youtuber Danla Biliç’in son videosuna konuk olan İrem Sak, çok konuşulacak sözlere imza attı. Eğlenceli video çeken ikili, ünlüler hakkında konuşurlarken konu Erkan Petekkaya’ya gelince İrem Sak olay sözler söyledi. Detaylar haberimizde…

İrem Sak Kimdir?

İrem Sak’tan Erkan Petekkaya’ya Olay Sözler: Dünya’da Bir Tek O Kalsa Evlenmem!

Erkan Petekkaya Kimdir?

Yaptığı makyaj videoları ile gündemden düşmeyen, milyonlar tarafından izlenen Danla Biliç’in son videosunda ki konuğu İrem Sak oldu. Güzel oyuncu İrem Sak, videoda ki heyecanını attıktan sonra Erken Petekkaya hakkında olay sözler söyledi. Videoyu izleyenler, İrem Sak’ın sözlerine oldukça şaşırmakla beraber, sosyal medya da bir anda karıştı.

Danla Bilic’in evlenmek zorunda kalsan Olgun Şimşek ile mi evlenirsin Erkan Petekkaya ile mi evlenirsin sorusuna, “Erkan Petekkaya asla, asla asla, onun karşısında kim olursa ona tamam” ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden İrem Sak, açıklama olarak  İrem Sak,Erkan Petekkaya sorusuna yönelik cevabında ise şöyle devam etti; “O’nun karşısında kim olursa, onun karşısındakinin önemi yok kim olursa. Beğenmiyorum” sözlerini söyledi.

İşte İrem Sak’ın Erkan Petekkaya İle İlgili Yorumunun Olduğu Video

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler