Ana SayfaDedikoduGülben Ergen Sevgilisinin Evini Bastı!

İlgili Postlar

Gülben Ergen Sevgilisinin Evini Bastı!

Sosyal medya hesabından sevgilisi Burak Törer ile aşk pozlarını paylaşan Gülben Ergen’in mutluluğu yarıda kaldı. İddiaya göre güzel popçu Gülben Ergen, Burak Törer’in evini bastı. Peki, ikili ayrıldı mı? Gülben Ergen ne gördü? Detaylar haberimizde…

Gülben Ergen Kimdir?

Gülben Ergen Sevgilisinin Evini Bastı!

Derin yırtmaçlı elbisesiyle Gülben Ergen göz doldurdu

Sosyal medyaya yayılan iddialara göre; geçen hafta Bodrum’da sarmaş dolaş objektiflere takılan çiftten Burak Törer, işleri nedeniyle İstanbul’a dönmek zorunda kalmış. Birkaç gün sonra haber vermeden İstanbul’a giden Ergen, akşam sevgilisine sürpriz yapmak isteyince olanlar olmuş. Öncesinde telefon açıp ne yaptığını sormuş. Kızlı-erkekli bir grup arkadaşıyla evde olan Törer, Ergen’in yanlış anlayacağını düşünerek yalnız oturduğunu söylemiş. Ergen de 15 dakika sonra soluğu sevgilisinin evinin kapısında almış.

Gülben Ergen-Erhan Çelik davasında flaş gelişme: Gülben Ergen ifade verdi!

Tabii hem Ergen, hem de Törer neye uğradığını şaşırmış. Sevgilisinin kendisine yalan söylemesine çok kızan Ergen, bağırıp çağırmaya başlamış. Misafirler evden kaçarken kavga da iyice büyümüş. İşte bu kavganın ardından Ergen, fotoğrafları silmiş. Bu iddialarda hızla sosyal medyaya yayıldı. Gülben Ergen ve Burak Törer’den ise herhangi bir açıklama gelmedi. İkilinin hayranları çiftten bir açıklama beklemekte.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler