Ana SayfaÜnlüler'Erkan Petekkaya ile evlenmem' diyen İrem Sak'tan yeni hamle

İlgili Postlar

‘Erkan Petekkaya ile evlenmem’ diyen İrem Sak’tan yeni hamle

‘Erkan Petekkaya ile evlenmem’ diyen İrem Sak’tan yeni hamle. Erkan Petekkaya ile ilgili sözleri ile gündeme gelen ünlü oyuncu İrem Sak, olay yaratan sözlerinin ardından yeni bir açıklama yaptı. İrem Sak, Erkan Petekkaya ile ilgili söylediklerinden pişmanlık mı duydu? İrem Sak’ın yeni Erkan Petekkaya açıklaması ne oldu? Detaylar haberimizde…

İrem Sak’tan Erkan Petekkaya’ya Olay Sözler: Dünya’da Bir Tek O Kalsa Evlenmem!

İrem Sak ve Erkan Petekkaya olayı

Son dönemlerde yıldızı parlayan ünlü oyuncu İrem Sak, geçtiğimiz günlerde ünlü Youtuber Danla Bilic’in videosuna konuk olarak katılmıştı. Danla Bilic ile keyifli bir sohbete imza atan İrem Sak, Bilic’in “Evlenmek zorunda kalsan Olgun Şimşek ile mi evlenirsin? Erkan Petekkaya ile mi evlenirsin?” şeklindeki sorusuna verdiği yanıtla gündeme geldi.

İrem Sak kimdir?

İrem Sak’tan Erkan Petekkaya çıkışı

İrem Sak, Danla Bilic’in sorusuna “Erkan Petekkaya asla, asla asla, onun karşısında kim olursa ona tamam. O’nun karşısında kim olursa, onun karşısındakinin önemi yok kim olursa. Beğenmiyorum.” şeklinde yanıt verdi. İrem Sak, yanıtında Erkan Petekkaya ile ilgili sözlerinden dolayı eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Erkan Petekkaya hayranları, İrem Sak’ın sözlerine tepki göstermişti.

Erkan Petekkaya kimdir?

Erkan Petekkaya’yı tanımıyorum bile

Ünlü oyuncu İrem Sak, eleştirilerin ardından önceki gün Nişantaşı’nda objaktiflere yansıdı. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Sak, geçtiğimiz günlerde Erkan Petekkaya ile ilgili söyledikleri hatırlatılınca “Hep komediden oluyor bunlar, şakalaşıyorduk, onu düşünmedim. Tanışmıyoruz bile.” şeklinde konuştu.

Erkan Petekkaya ile ilgili gelen evlilik sorularına “Erkan Petekkaya asla, asla asla, onun karşısında kim olursa ona tamam. O’nun karşısında kim olursa, onun karşısındakinin önemi yok kim olursa. Beğenmiyorum.” yanıtı veren İrem Sak, çok eleştirilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler