Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy 3 Bin Kişilk Koro ile Söyledi

İlgili Postlar

Bülent Ersoy 3 Bin Kişilk Koro ile Söyledi

Türk Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy, Altınoluk’da verdiği açık hava konserinde 3 bin kişilik koro ile beraber söyledi. Ünlü sanatçı neden sahneye geç çıktı? Diva’yı izlemeye kimler gitti? İşte Bülent Ersoy’un seneler sonra ilk defa verdiği konserinin haberleri ve diğer tüm detayları…

Bülent Ersoy Konserini Neden İptal Etti?

6 Yıl Aradan Sonra Kaldığı Yerden Devam

Türk Sanat Müziğinin yaşayan efsanelerinden Bülent Ersoy, 6 yıldır ara verdiği açık hava konserlerine yeniden başladı. Altınoluk Amfi Açık hava Tiyatrosunu tıklım tıklım dolduran usta sanatçının şarkılarına, 3 bin kişi dev bir koro oluşturarak büyük bir coşku ile eşlik etti. Amfiye sığmayanlar insanlarda Diva’yı açık hava tiyatrosunun dışından sesini dinlemekle yetindi.

Edepsiz Ama İyi Okuyor!

Makyajı Yüzünden Geç Başladı

Konsere biraz geç başlayan Bülent Ersoy, Yüksel Aytuğ’un söylediğine göre; o inanılmaz sıcakta, göz makyajını, turuncu aksesuarlarına uydurabilmek için saatlerce makyaj koltuğunda oturmuş, onun için gecikmiş.

Eşsiz ve güçlü sesi ile söylediği her şarkı da dinleyenleri kendinden geçirten Diva, konser esnasında ara ara yaptığı esprilerle dinleyenleri de güldürmeyi ihmal etmedi.

El Öpmeye Gönderdi

Bülent Ersoy’un jüri üyeliği yaptığı Popstar yarışması birincisi Salih Zülüfoğlu ise, ilk kez Altınoluk’ta Diva’nın vokalisti olarak sahneye çıktı. Salih’i sahnede yanına çağıran Diva; önce şarkı söyletti, ardından da Roman dansı yaptırdı. Ardından, jüri üyeliği yaptıkları dönemde üzerinde büyük emekleri var diyerek Salih’i Armağan Çağlayan’ın ve gazeteci Yüksel Aytuğ’un yanına elini öpmesi için gönderdi.

Konserin sonunda finali yere bağdaş kurarak, mikrofonunu da fırlatıp, çıplak sesiyle şarkı söyleyerek yapan usta sanatçı Bülent Ersoy “Doğum Günüm” şarkısını mikrofonsuz okurken, güçlü sesiyle anfiyi inletti. Binlerce kişi tarafından ayakta alkışlanan usta sanatçı, 5 kez bis yapmak zorunda kaldı.

Türkiye’nin Diva’sı Bülent Ersoy; 19 Ağustos günü Çeşme Açık hava Sahnesinde, 29 Ağustos’da ise Bodrum Antik Tiyatroda konserlerine devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler