Ana SayfaÜnlülerİşte Dua Lipa'nın Antalya'da ki Geceliği 15 Bin Dolarlık Villası!

İlgili Postlar

İşte Dua Lipa’nın Antalya’da ki Geceliği 15 Bin Dolarlık Villası!

Dünya kupasında ki açılış şovuyla tüm dikkatleri üzerine çeken İngiliz şarkıcı Dua Lipa, konserini vermek için önceki gün Antalya’ya geldi. Genç şarkıcı Antalya’yı nasıl buldu, neler söyledi? Kendisi ve ekibi nerede kaldı? Ünlü şarkıcı Dua Lipa için önceden ne hazırlıklar yapıldı? İşte haberimiz hakkında merak ettiklerinizin tüm detayları…

Antalya’da Konser Verecek Olan Dua Lipa’nın İlginç Kulis Listesi!

Dünyaca Ünlü Starlar Geliyor

Yerli ve yabancı birçok müzikseverin yoğun katılımıyla gerçekleşen Regnum Live in Concert serisi; Goran Bregoviç, Rita Ora veTom Jones gibi dünyaca ünlü isimlerin ardından bu kez de dünya müzik listelerinde hızlı yükselişiyle dikkat çeken Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa konseriyle devam etti.

Dua Lipa kimdir?

Otel Sahibi İle Akşam Yemeği

Önceki gün sabah saatlerinde konser vermek için Antalya Hava Limanına gelen genç şarkıcı Dua Lipa, özel helikopterle kalacağı ve konser vereceği otele geçti .Dua Lipa ve ekibi, geceliği 15 bin dolar olan villaya yerleşti. Genç şarkıcı daha sonra kaldığı otelin sahibi Ali Şafak Öztürk’le kalacağı yeri gezdi. Öztürk, Dua Lipa’yı kendi villasında ağırladı ve birlikte yemek yedi.

Oteline yerleştikten sonra konser günü sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan ünlü şarkıcı, “Dün gece güzel bir ortamda güzel bir akşam yemeği yedim. Bu gece sizler için Antalya’da olmaktan çok heyecanlıyım’ notunu düştü.

Türkiye’deki ilk konserini veren ünlü şarkıcı Dua Lipa, saat 22.00’da sahneye çıktı.Bir saat sahnede kalan İngiliz asıllı genç şarkıcıyı yerli ve yabancı yaklaşık 3 bin müziksever büyük bir ilgiyle izledi. Dua Lipa, özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserinde hareketli şarkılarının yanında romantik şarkılarına da yer verdi. Danslarıyla izleyenleri coşturan Lipa’ya sahne performansında dansçılar da eşlik etti. Dua Lipa, ekibiyle birlikte geceliği 15 bin dolar olan Crown Villa’da kaldı.

Dua Lipa’ya Özel Hazırlık

Konser öncesi et döner ve ayrandan, Manuka balına, el yapımı taze kurabiyeden deniz tuzlu bitter çikolataya kadar çeşitli isteklerde bulunan Dua Lipa için kulisine 50 el havlusu ve 50 de banyo havlusu da konuldu.Talebi üzerine kaldığı odanın her yerine boy aynaları da yerleştirilen Dua Lipa için beyaz ışığa hassasiyeti nedeniyle kulis özel olarak ışıklandırıldı.Ünlü şarkıcı için isteği üzerine yine kulise taze çiçekler yerleştirildi.

Konsere gelen Dua Lipa hayranlarına, sanatçının fotoğrafının basılı olduğu bardaklar hediye edildi. Ünlü şarkıcıya da yapılan bez bebeği verildi. Regnum Live in Concert’ kapsamındaki Dua Lipa konserinin hemen ardından düzenlenen ‘after parti’de ise son dönemin en başarılı DJ’leri arasında gösterilen Mahmut Orhan setin başına geçti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler