Ana SayfaÜnlülerSıla'dan düğün müjdesi!

İlgili Postlar

Sıla’dan düğün müjdesi!

Sıla’dan düğün müjdesi! Yaz konserlerine hız kesmeden devam eden ünlü şarkıcı Sıla, sahnede evlilik müjdesi verdi. Sıla, kimin evleneceğini müjdeledi? Detaylar haberimizde…

Sıla’nın 5 Saatlik Bakımı!

Sıla konserinde hayranını kırmadı

Ünlü şarkıcı Sıla, dinleyicilerinden gelen yoğun talep üzerine Altınoluk’ta bir konser daha verdi. Sahnede fırtınalar estiren Sıla’nın konukları ile girdiği diyaloglar da dikkat çekiciydi. Bir hayranının “Sana sarılabilir miyim?” şeklindeki ricasını kırmayan Sıla, “Elbette. Neden olmasın. Gel hadi buraya.” yanıtını verip sahneye davet etti.

Sıla kimdir?

İşareti alınca, çıldır, delir, çevrendekileri coştur…

Sahneye davet ettiği genç hayranı ile doyasıya sarılan Sıla, hayranına “Hadi şimdi partili yerine geç ve goy goy şarkılara kadar uslu uslu otur. Ben sana işaret vereceğim. İşareti alınca, çıldır, delir, çevrendekileri coştur… Çaktırma… Aramızda…” dedi ve gülümsetti.

Sıla düğün müjdesi verdi

Sahnede düğün müjdesi de veren Sıla, “Aslında tatlı bir telaş içindeyiz. Bu sene çok sayıda düğün göreceğiz. Müzisyen arkadaşım Tuba Önal dünya evine giriyor. Bitti mi? Hayır… Bizde sürpriz bitmez. Esas bombayı şimdi patlatıyorum. Cudi bu yaz sonunda evleniyor. Biz mi? Biz yine evde kedi seveceğiz. Durum onu gösteriyor. Sahnemiz nikah salonuna dönüyor anlayacağınız.” diye konuştu.

Bizi de bir gün alkışlarlar

Evlilik müjdesinin ardından kopan alkış tufanının ardından yol arkadaşı Efe Bahadır’a “Bizi de bir gün alkışlarlar Efeciğim, üzülme… On sene sonra mı olur? Yirmi sene sonra mı olur o meçhul…” diye espri yaptı.

Kuaförde saatler geçirdi

Ünlü şarkıcı Sıla, geçtiğimiz günlerde kuaförde saatler süren bakımı ile gündeme gelmişti. Son dönemlerde saçlarında sık sık değişiklik yapan Sıla, kuaförde tam beş saat kalarak bakım yaptırdı. Sıla, yoğun konser maratonuna devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler