Ana SayfaÜnlülerDoğa Rutkay'ın oğlu sünnet oldu

İlgili Postlar

Doğa Rutkay’ın oğlu sünnet oldu

Doğa Rutkay’ın oğlu sünnet oldu. Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, birkaç hafta önce dünyaya getirdiği oğlu Rutkay Kerim’i sünnet ettirdi. Rutkay, müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi. Detaylar haberimizde…

İkizlerini büyüten Doğa Rutkay: Bir sıkıntım var, itiraf etmem gerekirse…

Doğa Rutkay’dan sünnet müjdesi

Yaklaşık üç hafta önce ikiz bebekleri Piraye ve Rutkay Kerim’i kucaklarına alan Kerimcan Kamal ve Doğa Rutkay çifti, oğulları Rutkay Kerim’i sünnet ettirdi. Sünnet haberini, anne Doğa Rutkay verdi.

Doğa Rutkay Kimdir?

Rutkay Kerim sünnet oldu

Oğlu Rutkay Kerim’in sünnet haberini veren Doğa Rutkay, eşi Kerimcan Kamal, babası Rutkay Aziz ve oğlu Rutkay Kerim ile birlikte bir pozunu paylaşarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Oğlum, babası ve dedesi eşliğinde sünnetini oldu” ifadelerine yer verdi.

Doğa Rutkay’ın sünnet paylaşımı

Biz bu işi beraber başardık

Doğa Rutkay, ikizlerini dünyaya getirdiğini yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurmuştu. Rutkay, ikizleri ile çekilmiş pozunu sosyal medya hesabından paylaşarak “Biz iyiyiz merak etmeyin dostlarımız, tanış olmadan sevenlerimiz, dualarınıza, kalpten geçen her türlü duygularınıza sonsuz teşekkürler. Biz bu işi beraber başardık. ” notunu yazdı.

Bir sıkıntım var

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, geçtiğimiz günlerde anne olduktan sonra duygularını aktardığı bir paylaşım daha yaptı. Rutkay, paylaşımında “Çocuk bakmak zor hele iki çocuk daha da zor” diyorlar. Hayatta ne kolay ki? Kendimi bildim bileli zor’la beraberim. Okul kazan,büyü genç kız ol, kendini koru kolla,iyi insan ol,onurunu koru,incinme,incitme… Ardından meslek seçimim. Yok “babasının kızı” diye ünlü oldu etiketleri. Kendini önce kendine ispatla sonra o yapıştırmalardan kurtul. Ayaklarının üstünde dur. Sev sevil. Düş kalk yarası beresi tedavisi… Ne kolay ki? Bunlar “iyi günün” diyorlar sonra.. İyi günüm zaten onları doğurduğum gündü! Daha mucizesi var mı? Kor mu sandılar bu zorluklar? Evvelallah her şeyin üstesinden geliriz, Allah sağlık versin güç versin. Ancak bir sıkıntım var. Evet. İtiraf etmem gerekirse… Hangisini ihmal ediyorum ya da ediyor muyum? Birini birinden daha fazla mı besledim? İlgimi en çok kime verdim bugün? Ayırım yapmadım değil mi? Falan filan….” şeklinde ifadelere yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler