Ana SayfaÜnlülerOktay Kaynarca, Deniz Çakır'ın EDHO'dan ayrılma nedenini açıkladı: Özel hayatı değil!

İlgili Postlar

Oktay Kaynarca, Deniz Çakır’ın EDHO’dan ayrılma nedenini açıkladı: Özel hayatı değil!

Oktay Kaynarca, Deniz Çakır’ın EDHO’dan ayrılma nedenini açıkladı: Özel hayatı değil! Taciz iddialarıyla gündeme gelen meslektaşları ile aynı karede yer almasına sinirlenen Kaynarca, konuyu ele alan köşe yazarına sert çıktı. Rol arkadaşı Deniz Çakır’ın diziden çıkarılma sebebinin özel hayatı olmadığını da açıklayan Kaynarca, sert çıktı. İşte detaylar…

Deniz Çakır, Oktay Kaynarca’yı Takipten Çıkarttı!

Oktay Kaynarca’yı sinirlendirdi

Köşe yazarı Ceren Şehirlioğlu, köşesinde dizi sektöründe çıkan taciz iddialarıyla anılan Talat Bulut ve Nurgül Yeşilçay ile “Öpüşme” tartışmasına karışan Erkan Petekkaya ile Oktay Kaynarca’nın fotoğraflarını birleştirip “Kamera arkası temizlenmedikçe, kamera önünde düzgün şeyler çıkmayacak” şeklinde ifadelere yer verdiği bir yazı yayınladı. Şehirlioğlu’nun yazısına sinirlenen Oktay Kaynarca, sert çıktı.

Oktay Kaynarca kimdir?

İşte Oktay Kaynarca’nın tepkisi

Oktay Kaynarca’dan sert çıkış

Oktay Kaynarca, Ceren Şehirlioğlu’nun köşe yazısının ekran görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşarak “Şimdi bu adını ilk kez duyduğum hanımefendi bu resmin altına bir yazı döşenmiş beni bu iki yanımdaki oyuncu arkadaşların adlarının karıştığı olaylara dahil ederek( haklılar haksızlar bilmem, bu konulara yanı başımda olmadıkça görmedikçe dahil de olmam) setlerin arkasının temiz olması gerektiğinden girip saçmalaya saçmalaya sözüm ona erkek egemenliğini öne çıkarıp, bunlar düzelmezse izleyecek kaliteli bir şey olmaz demeye getirmiş… Şimdi bu sözüm ona kadın hakları savunucusu arkadaş beni suçlayacak bir şey bulamayınca masa altına içki saklamamı bulmuş daha kaliteli yapımların ortaya çıkmamasına sebep olarak…Hayatta en sevmediğim insan tipi bilgisi olmadan fikri olanlardır..İşin vahameti bu arkadaş bilgisiz olduğu gibi bir de alakasız ve bir de konuya ta Amerika’dan dahil, yani yazısını ta oralardan yazıp yayınlatıyor.. Bu ara moda bu AMERİKA ya gidince yürek yemiş gibi olmak..Şimdi sözüm ona köşe yazarı bu arkadaşa tavsiyem benim bu güne dek çalıştığım bütün iş arkadaşlarımı bulması, tek tek konuşması onlara anlattırması benim o sözünü ettiği set arkasının şartlarının daha iyi olması için neler yaptığımı…!..” şeklinde ifadeler kullandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusu Oktay Kaynarca, rol arkadaşı Deniz Çakır’ın da diziden ayrılmasının nedeninin özel hayatı olmadığını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler