Ana SayfaÜnlülerÜmit Karan, kardeşi tarafından sırtından vuruldu iddiası!

İlgili Postlar

Ümit Karan, kardeşi tarafından sırtından vuruldu iddiası!

Ümit Karan, kardeşi tarafından sırtından vuruldu iddiası! Ümit Karan hakkında gündeme gelen iddia ortalığı karıştırdı. Ümit Karan’ın, kardeşinin ihanetini uğradığı, dolandırıldığı iddia edildi. İddialar ve detayları haberimizde…

Survivor Ümit Karan, Yeni imajı İle Şaşırttı…

Ümit Karan’a kardeş şoku iddiası

Eski futbolcu Ümit Karan ve kardeşi Aykut Karan hakkında bomba bir iddia magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. Karan’ın kardeşi Aykut Karan’ın, ortak açtıkları lüks oto galerideki her şeyi bir günde satıp kaçtığı iddia ediliyor. Futbolu bıraktıktan sonra eğlence sektörü ve işletmeciliğe adım atan Ümit Karan, ilk olarak  Maçka’da, ardından da Ataköy’de mekan açmıştı. Sonra da, kardeşi Aykut Karan’la Etiler’de bir oto galeri açarak, lüks araç satışına başlamıştı.

Ümit Karan Kimdir?

Ümit Karan’ın kardeşi tarafından dolandırıldığı iddiası

Milliyet’in haberine göre; neredeyse tüm varlığını oto galeri işine yatıran Ümit Karan, kardeşi Aykut Karan’ın ihanetine uğradığı iddia ediliyor. İddialara göre; Ümit Karan’ın kardeşi Aykut Karan, bir gün içinde her şeyi satıp Miami’ye kaçtı. Tüm mal varlığını kardeşinin üzerine yapan Ümit Karan’ın, kardeşinin ihaneti ile derinden sarsıldığı ve yaşadığı şokla büyük bir üzüntü içinde olduğu iddia ediliyor.

Ümit Karan kardeşini sildi

Kardeşinin ihanet ettiği iddia edilen eski futbolcu Ümit Karan’ın, kardeşinin tüm sosyal medya hesaplarından sildiği ve tüm irtibatını keserek bir daha asla görüşmeme kararı aldığı iddia ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler