Ana SayfaÜnlülerDeniz Çakır, Oktay Kaynarca'yı Takipten Çıkarttı!

İlgili Postlar

Deniz Çakır, Oktay Kaynarca’yı Takipten Çıkarttı!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki rolünden çıkartılan Deniz Çakır, Oktay Kaynarca’yı neden takipten çıkarttı? Dizideki rolüne son verilen başarılı oyuncu için Oktay Kaynarca, ne söylemşti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Deniz Çakır’ın Sevgilisinden Destek Paylaşımı

Yoluma Devam Edeceğim

Rol aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosundan özel hayatı gerekçe gösterilerek çıkartılan Deniz Çakır, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile herkese veda etmişti. Açıklamasında “Bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet… Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim.” diyerek duygularını ifade eden Deniz Çakır, tüm hayranlarını üzmüştü.

Deniz Çakır kimdir?

Yolun Açık Olsun

Rol arkadaşı ve bir dönem sevgilisi olan Oktay Kaynarca, Çakır’ın ayrılmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Çakır’a destek verdi. Ünlü oyuncu şu cümleleri kullandı: “Sevgili Deniz harika bir arkadaş, harika bir partner, harika bir oyuncu olarak kalacaksın hep benim için.. ‘Şimdilik’ yollarımız ayrılsa bile mutlaka tekrar buluşacağımız umuduyla… Yolun açık şansın çoook olsun.”

Oktay Kaynarca kimdir?

Sessizliğini Koruyor

Kendisi hakkında yapılan paylaşıma cevap bile vermeyerek kayıtsız kalan Deniz Çakır’ın, Oktay Kaynarcayı takipten çıkarması ise gözlerden kaçmadı. Bu durum ‘ikili arasında bir problem olabilir mi?’ sorularını akıllara getirdi. Deniz Çakır, sessizliğini korumaya devam ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler