Ana SayfaÜnlülerDeniz Çakır'ın Sevgilisinden Destek Paylaşımı

İlgili Postlar

Deniz Çakır’ın Sevgilisinden Destek Paylaşımı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosundan çıkartılan Deniz Çakır’a sevgilisinden destek paylaşımı! Deniz Çakır, neden diziden çıkartıldı? Başka kimler ünlü sanatçıya destek verdi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Deniz Çakır “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” Dizisinden Çıkarıldı Mı?

Bu Maceranın Sonuna Geldik

Fenomen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosundan özel hayatı gerekçe gösterilerek çıkartılan Deniz Çakır; sosyal medya hesabından bir açıklama paylaşıp, “Bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet… Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim” diyerek duygularını ifade etmişti.

Deniz Çakır kimdir?

Sosyal Medyadan Binlerce Destek

Özel hayatı gerekçe gösterilerek dizinin oyuncu kadrosundan çıkarılan Deniz Çakır’a dostlarından ve hayranlarından binlerce destek mesajı geldi. Dizideki rol arkadaşı Oktay Kaynarca’dan sonra Çakır’ın sevgilisi Güvenç Dağüstün’de sosyal medya hesabından destek paylaşımı yaptı.

En Güzel Günlerimiz, Henüz Yaşamadıklarımız

Sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşan Güvenç Dağüstün, sevgilisi Deniz Çakır ile birlikte göründüğü bir fotoğrafının altına “Emeğin değerini çok iyi bilen, “Türkiye’de kadın olmak”tan nasibini almış canım sevgilim! Omurgalı, onurlu, dik duruşun bir çok kişiye örnek olsun. Seninle gurur duyuyorum. O büyük ustanın dediği gibi: “En güzel günlerimiz, henüz yaşamadıklarımız…” diye not düştü.

Harika Bir Partner, Harika Bir Oyuncu

Başarılı oyuncuya daha önce aynı dizide rol arkadaşı olan, eski sevgilisi Oktay Kaynarca’da sosyal medya hesabından bir destek mesajı yayınlayıp “Sevgili Deniz harika bir arkadaş, harika bir partner, harika bir oyuncu olarak kalacaksın hep benim için.. ‘Şimdilik’ yollarımız ayrılsa bile mutlaka tekrar buluşacağımız umuduyla… Yolun açık şansın çoook olsun…” yazmıştı.

Oktay Kaynarca kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler