Ana SayfaÜnlülerCem Belevi: Ahlaksız teklifler alıyorum!

İlgili Postlar

Cem Belevi: Ahlaksız teklifler alıyorum!

Cem Belevi: Ahlaksız teklifler alıyorum! Ünlü şarkıcı Cem Belevi, konuk olarak katıldığı programda samimi açıklamalarda bulundu. Açıklamaları ile dikkat çeken Cem Belevi, “Ahlaksız teklifler alıyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Cem Belevi ve Ayşe Hatun Önal aşkı görüntülendi!

Cem Belevi’nin Megastar Tarkan hayalleri

Özellikle genç kızların sevgilisi olan ünlü şarkıcı Cem Belevi, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ‘Mertçe Sohbetler’ isimli programa konuk olarak katıldı. Belevi, programda samimi açıklamaları ile dikkat çekerken, çocukluk yıllarında Megastar Tarkan’ı çok izlediğini ve büyüdüğü zaman şarkıcı olacağının hayallerini kurduğunu anlattı.

Cem Belevi kimdir?

Cem Belevi ahlaksız teklifler alıyor

Cem Belevi, programın sunucusu Mert Doğan’ın “Hiç ahlaksız teklif aldınız mı?” şeklindeki sorusuna “Evet” şeklinde yanıt verirken, bazı hayranlarının çıplak fotoğraflarını göndererek kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu açıkladı. Belevi, bu tarz fotoğrafları bir ilişkisi olduğu sırada da aldığını ifade ederek, gelen fotoğraf ve ahlaksız tekliflere her defasında görmezden geldiğini ve hemen sildiğini açıkladı.

Cem Belevi’ye cinsel taciz

Başına gelen bir taciz anısını da anlatan Cem Belevi, Almanya konseri sırasında bir hayranının elle tacizine uğradığını anlattı ve fotoğraf çekimleri sırasında cinsel taciz olayının başına çok sık geldiğini ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Zehra Yılmaz’a Çeşme’de yüzük hediye ettiği öğrenilen ünlü şarkıcı Cem Belevi, evlilik teklifi etmediğini, yakın zamanda da evlilik düşünmediğini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler