Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok merak edilen haberleri 19-25 Kasım

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 19-25 Kasım

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 19-25 Kasım Magazin dünyasında geçtiğimiz hafta yaşanan hareketli ve heyecanlı anlar geride kalırken, yeni bir haftaya başlamış olduğumuz bu keyifli günde geçen haftanın en çok okunan haberleri birlikte incelemeye ne dersiniz? İşte 19-25 Kasım haftası en çok okunan haberler…

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 29 Ekim-4 Kasım

Sihirli Annem Dizisi Yeniden Mi Başlıyor?

Yönetmenliğini Kartal Çıdamlının jeneriğini Amin Abbasov “un seslendirdiği Sihirli Annem Dizisi Tv8″de yeniden başlaya bilir.Reytingleri iyice düşen Tv8 kanalı Sihirli annem dizisini yeniden yeni bölümeriyle kendi ekranlarına taşımayı planlıyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da Sürpriz Kadın Oyuncu!

Baş rollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Vahide Perçin ve Uğur Güneş’in yer aldıkları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde işler başka yere kayıyor!

Özlem Yıldız’dan Mehmet Ali Erbil ile İlgili Sevgi Dolu Açıklama

Beş yıl önce Sinan Serter’den boşanan Özlem Yıldız, “Kalbiniz aşka kapalı mı?” sorusuna, “Hayır, tabii ki kalbim aşka kapalı değil ama kimseye güvenemiyorum. Zamanında ağzım çok yandı. Güveneceğin insan bulmak çok zor, o yüzden ben böyle mutluyum. Tabii ileride düzgün birini bulursam evlenebilirim, neden olmasın. Evliliğe karşı değilim” yanıtını vermişti.Kısa bir süre önce bu şekilde açıklama yapan Özlem Yıldız bugün de Mehmet Ali Erbil için samimi açıklamalarda bulundu.

Yasak Elma Son Bölümde Şoke Eden Olaylar!

Fox TV’de 23. bölümü ekrana gelen Yasak Elma dizisinin bölüm finalinde büyük bir şok yaşandı!Alihan, Halit’in saatini eline aldığında çocukluğunda yaşadığı o büyük travmaya geri döndü.

Acun Ilıcalı’dan MasterChef Murat Açıklaması Geldi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor 2019 ve yarışmacı MasterChef Murat hakkında açıklama yaparak noktayı koydu. Acun Ilıcalı’nın çarpıcı açıklamalarının detayları Haberimizde..

Müge Anlı’da Dehşete Düşüren Açıklama!

ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Müge Anlı’nın programında, kızını bulmak için Anlı’dan yardım isteyen 30 yaşındaki anne Aycan Gezer, “Kızımı kaçırdılar. Eşim kaçıranların evine gidip kızımı almak istedi. Orada kocamı pompalı tüfekle öldürdüler.” ifadelerinde bulundu.

Nergis Kumbasar Canlı Yayında Gözyaşlarını Tutamadı!

Nergis Kumbasar’ın kızının babası, eski eşi Mehmet Ali Erbil haftalardır yaşam mücadelesi veriyor. Ünlü oyuncu tv programında’ İnşallah geçmiş olur. Umut çok önemlidir. Çok güzel bir söz var ‘çıkmadık candan ümit kesilmez…’ diyerek canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Gelin Adayı Solmaz’dan zehir zemberek sözler!

“Evleneceksen Gel” yarışmasında dansları ve hareketiyle fenomen olan gelin adayı Solmaz’ın kilolu hali hayranlarını şaşırttı. “Canlı yayında göğüslerini açtı!” şeklinde haberlerle gündeme gelen gelin adayı Solmaz bakın şimdi ne diyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Mehmet Ali Erbil’in Doktorundan Açıklama!

Geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanan ve Maslak’ta götürüldüğü hastanede ameliyata alınan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl? Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in doktorundan yeni bir açıklama geldi. İşte Mehmet Ali Erbil’in son sağlık durumu…

Demet Akalın İle Okan Kurt Bir Arada!

Demet Akalın ile 6 yıllık eşi Okan Kurt tek celsede boşanması gündeme bomba gibi düşmüştü. Evlerine haciz geldikten sonra boşanmaya karar veren Demet Akalın ve Okan Kurt cephesinde sular bir türlü durulmadı. Evlerine haciz geldikten sonra jet hızında boşanan Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinden haber var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler