Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan MasterChef Murat Açıklaması Geldi!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan MasterChef Murat Açıklaması Geldi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor 2019 ve yarışmacı MasterChef Murat hakkında açıklama yaparak noktayı koydu. Acun Ilıcalı’nın çarpıcı açıklamalarının detayları Haberimizde..

Acun Ilıcalı İle Yıldız Tilbe Gerginliğinde Son Nokta!

Acun Ilıcalı’dan MasterChef Murat Açıklaması Geldi!

Survivor’ın 2019 sezonu sabırsızlıkla beklenirken ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’dan bomba açıklama geldi. Ünlü televizyoncu hem Survivor 2019’un start tarihi hem de MasterChef Murat’ın Survivor akibeti hakkında son noktayı koydu.

Acun Ilıcalı Kimdir ?

“Murat’ı Hiç Götürme Kararımız Olmadı ki Vazgeçeyim.”

MasterChef Murat Özdemir katıldığı yayında “Ben Acun abiden de özür diliyorum kendisi gariban babasıdır. Hani bana kızmasını istemem ama Survivor’a gidecektim herhalde bu hareketlerden dolayı iptal oldu” ifadelerini kullanarak açıklama yapmıştı. Bu açıklamadan Acun Ilıcalı’dan gelecek olan karar dört gözle beklendi. Acun Ilıcalı ise Hürriyet yazarı ve programcı Cengiz Semercioğlu’na bu konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu, “Hiç götürme kararımız olmadı ki vazgeçeyim… Sosyal medyada yazılıyor böyle şeyler, sonra büyük sitelere haber oluyor. Ben öyle reyting istemiyorum.” ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı Semercioğluna yaptığı açıklamada Survivor Türkiye-Yunanistan’ın şubat ayında başlayacağının müjdesini verdi.

MasterChef Murat, Avm’yi Birbirine Kattı!

Acun Ilıcalı Survivor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler