Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli'den Duygusal Paylaşım!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’den Duygusal Paylaşım!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile bu yaz başlayan aşkla magazin gündeminden düşmeyen ünlü sunucu Defne Samyeli, kızı Deren Talu’nun doğum gününü özel bir paylaşımıyla kutladı, detaylar Haberimizde..

Defne Samyeli, Neden Konuşmama Kararı Aldı?

Defne Samyeli’den Deren’e Duygusal Paylaşım Geldi!

Son dönemin en gözde çiftleri arasında bulunan Defne Samyeli ile Cem Yılmaz, sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Kulislerde konuşulan söylentiye göre Cem Yılmaz ile evlenecekleri haberi yayılan Defne Samyeli, kızı Deren Talu için Instagram hesabından güzel bir paylaşımla kutladı.

Defne Samyeli kimdir?

“Canım Kızım İyi ki Doğdun”

Ünlü sunucu Defne Samyeli kızı Deren Talu’nun doğum gününe özel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladığı gözlemlendi. Defne Samyeli bu özel paylaşıma, “İnanamıyorum 22 yıl olduğunu. Seni ilk kollarıma alışım daha dün gibi. Canım kızım iyi ki doğdun. Her yeni yaşında güzellikler ve neşe içinde hep beraber olmak dileğiyle. Seni çok seviyorum.” mesajını yazdı. Güzel sunucu Defne Samyeli ve kızı Deren Talu, fotoğraftaki kıyafetleriyle de dikkat çekmeyi başardı. Bu özel paylaşıma yorum yapan bir takipçi, “Güzelliğini sizden almış. Defne hanım.” mesajını yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler