Ana SayfaDedikoduGelin Adayı Solmaz'dan zehir zemberek sözler!

İlgili Postlar

Gelin Adayı Solmaz’dan zehir zemberek sözler!

“Evleneceksen Gel” yarışmasında dansları ve hareketiyle fenomen olan gelin adayı Solmaz’ın kilolu hali hayranlarını şaşırttı. “Canlı yayında göğüslerini açtı!” şeklinde haberlerle gündeme gelen gelin adayı Solmaz bakın şimdi ne diyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hayranlarını Şaşırttı: Roberto Carlos Gibi Olmuşsun

Evlilik programlarındaki dans performansıyla adını duyuran Solmaz Çiros, son haliyle takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Gelin Adayı Solmaz’ın Kilolu Hali Hayranlarını Şaşırttı: Roberto Carlos Gibi Olmuşsun dedi. Geln adayı Songül çileden çıktı.

KİLOSUNU ELEŞTİRDİLER

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı single albümle müzik dünyasına adımını atan gelin adayı Solmaz, paylaşımlarındaki kilolu haliyle takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı.

Bu paylaşıma Yorum yağıyor!

Fenomen gelin adayı Solmaz’ın son haline sosyal paylaşım platformlarında yorum yağdırdı. Kilolarını eleştiren takipçileri, “O bacaklar ne! Roberto Carlos gibi olmuşsun” yorumunu yaptı. Solmaz cephesinden hala bir yorum-açıklama gelmedi.

Canlı yayında göğüslerini açtı!

Solmaz Çiros, Periscope uygulaması üzerinden canlı yayın yaparken, dans etti ve soyunarak göğüslerini açtı. Solmaz’ın bu hareketi günlerce konuşuldu. Bu çıkan haberlere Solmaz’ın annesinin yorumu ise şöyle olmuştu; “Görüntülerdeki kızım değil. Benim kızım uzun boylu, biblo gibi. Bu görüntülerdeki seni yayınlayan kız.” dedi.

Magazin gündemi hakkında yapılan program Söylemezsem Olmaz’ın sunucuları Bircan İpek, Nihat Doğan ve İlkay Buharali, “Seni yayınlayan kız sözünü annesi görüntülerin kızına ait olduğunu bir nevi itiraf etmiş oldu aslında’ şeklinde yorumladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler